Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kabel USB 3w1 Baseus Rapid Series, mikro-USB / Lightning / USB-C, 20 W, 1,5 m (Czarny)

  • 16.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.66 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1455835
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Baseuse 3-in-1 kaabel

Baseus CAMLT-SC01 on praktiline kaabel, mis võimaldab üheaegselt toita kuni 3 seadet. Lightning-, USB-C- ja mikro-USB-pistikutega ühildub see kõige uuemate nutitelefonide ja väikeste seadmetega. Lisaseade toetab 20W kiirlaadimist, iP väljund tagab kiire laadimise, aga ka andmeedastuskiirused kuni 480 MB/s. Vastupidav ja mitmekülgne, teenib see teid pikka aega hästi.

Säästa aega

Kaabel võimaldab 20W PD-laadija abil kiiresti laadida Apple 8 või uuemaid nutitelefone. Valides selle lahenduse, laete oma iPhone'i kuni 60% täis vaid 30 minutiga! See on suurepärane aja kokkuhoid. Selle kaabli abil saate laadida ka USB-C-sisendiga telefone 3A ja mikro-USB-sisendiga seadmeid 2A. Lisaseade toetab ka 18W PD-kiirlaadimist.

Laadige korraga kuni 3 seadet

Enam ei pea ootama, kuni üks seade lõpetab laadimise, enne kui ühendate teise. Baseuse 3-in-1 kaabel suudab korraga toita kuni 3 seadet. Laadige mugavalt oma iPhone, Xiaomi või mõni muu nutitelefon USB-C sisendi, aga ka mikro-USB-pesaga toitepanga või väikese taskulampi abil – konfiguratsioonid on peaaegu piiramatud. See praktiline tarvik pakub teile mugavust ja säästab aega.

Tagab teie seadmete ohutuse

Kaabel on varustatud täiustatud kiibiga, mis vastutab selle ohutuse ja tõhususe eest. See tunneb ära seadmed, mis toetavad kiirlaadimist ning reguleerib ühendatud seadmete pinget ja voolu. Seega tagab see võrreldamatu jõudluse. Kaabel laadib teie telefoni koheselt, kaitstes seda ülelaadimise eest.

Failide kohene kopeerimine

Kaabli abil saate faile ka koheselt seadmete vahel üle kanda. Toote poolt pakutav andmeedastuskiirus on kuni 480 MB/s. Tänu sellele saate fotosid või videoid telefonist kiiresti arvutisse kopeerida. Enam ei pea failide ülekandmist tunde ootama: Baseuse kaabliga kulub selleks vaid mõni minut.

Üllata teid oma uskumatu vastupidavusega.

Toode on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, mis tagavad sellele uskumatu vastupidavuse. 5 vaskjuhet tagavad kiire laadimise ja usaldusväärse andmeedastuse. Kootud nailonist ümbris on äärmiselt vastupidav. Tänu sellele on kaabel painduv ja vastupidav paindumisele, kriimustustele ja isegi purunemisele. Toote hoiustamist ja transportimist hõlbustab spetsiaalne takjakinnitus – tänu sellele unustad ära tüütud sasipundarused ja korratuse.

Bränd Baseus
Nimi Rapid Series 3-in-1 kiirlaadimise andmekaabel
Mudel SAMLT-SC01
Materjal Alumiiniumisulam + punutud nailon
Võimsus PD 20W, ühildub PD 18W-ga
Edastamise kiirus IP/480 MB/s
Sissepääs USB-C
Välju Micro USB + Lightning + USB-C
Värv Must
Pikkus 1,5 m
Omadused
Kiirlaadimise standard Toitevarustus
Laadimisvõimsus (W) 20
Toode Kaabel
Ühenduse tüüp USB-A - USB-C / Lightning / MicroUSB
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles