Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kabel HDMI 2.1 Baseus High Definition Series, 8K 60Hz, 3D, HDR, 48Gbps, 3m (Czarny)

  • 21.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7.33 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1456024
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

HDMI-adapter Baseus CAKGQ-L01 8K

Baseus CAKGQ-L01 HDMI-adapter tagab suurepärase videokvaliteedi kuni 8K. Tänu heli ja video täiuslikule sünkroonimisele saate mugavalt vaadata oma lemmikfilme ja telesarju. Uusima HDMI 2.1 standardi kasutamine võimaldab läbilaskevõimet kuni 48 GB/s. Adapter toetab ka dünaamilist HDR-i, tagades fantastilise pildiselguse ja rikkalike detailide.

Kõrge pildi eraldusvõime

Kõrgema kvaliteediga pildid on käeulatuses. Adapter CAKGQ-L01 tagab eraldusvõime kuni 8K sagedusel 60Hz. Samuti toetab see sagedusi 4K/120Hz ja 2K/144Hz. See ühildub mitte ainult HDMI 2.1-ga, vaid ka varasemate standarditega. Nii saate seda kasutada erineval viisil ja hõlpsasti ühendada erinevat tüüpi seadmetega.

Märkad iga detaili

Toode toetab dünaamilist HDR-i, mis tähendab, et see taasesitab täiuslikult värve ja annab veelgi detailsema pildi. Seega saate adapterit kasutades alati nautida suurepärast kvaliteeti. Vaadake puhkusefotosid, veetke filmiõhtuid või isegi töötage mugavalt suurel ekraanil. Baseus pakub teile pilte, mis avaldavad muljet kõrge eraldusvõime, rikkalike detailide ja loomulike erksate värvidega.

Looge kodus kino

Mis veel teeb Baseuse adapteri filmide vaatamiseks nii heaks? See tagab pildi ja heli täiusliku sünkroonimise. Nii saad veelgi rohkem sukelduda oma lemmikrežissööri loodud maailma. Korraldage endale ja oma sõpradele hilisõhtune filmimaraton või looge privaatne kodukino, et mugavalt vaadata põneva sarja uusi osi.

See teenib teid pikka aega

Adapter on ka üllatavalt kulumiskindel ja vastupidav. Kullatud pistikud on ülimalt hõõrdumis- ja oksüdatsioonikindlad, nii et need teenivad teid hästi ka pärast korduvat kasutamist. Tinatud vaskkaablit kaitseb vastupidav PVC-punutis. Tänu sellele on adapter painde- ja juhuslike tõmbluste suhtes vastupidav. Saate seda edukalt kasutada iga päev, muretsemata selle kiire riknemise pärast.

Bränd Baseus
Nimi HDMI 8K seeria ja HDMI 8K kõrglahutusega adapterkaabel
Mudel CAKGQ-L01
HDMI versioon 2.1
Värv Must
Kaabli pikkus 3 m
Omadused
Toode Kaabel
Ühenduse tüüp HDMI
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles