Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kaasaskantav sääsetõrjevahend Flextail Light Repel (must)

  • 22.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7.66 €
Kaubamärgid Flextail
Kauba ID: 1806609
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Kaasaskantav sääsetõrjevahend Flextail Light Repel (must)

Avasta Flextail Light Repel – kaasaegne kaasaskantav sääsetõrjevahend, mis sobib ideaalselt neile, kes hindavad õues viibides rahu ja mugavust. Tänu oma kergele disainile ja arenenud tehnoloogiale saab Light Repel usaldusväärseks kaaslaseks nii õhtustel koosviibimistel terrassil kui ka mägimatkadel. Tutvuge selle põhifunktsioonidega, mis tagavad tõhususe ja kasutajamugavuse.

Kaks tõrjuvat režiimi

See seade pakub kahte sääsetõrjerežiimi – 3-meetrine raadius väiksemate ruumide jaoks või võimas 9-meetrine leviala suuremate alade jaoks. Need valikud võimaldavad reguleerida seadme efektiivsust vastavalt konkreetsetele vajadustele, pakkudes kaitset nii kitsastes kui ka avarates kohtades.

Uuenduslik aktiveerimistehnoloogia

Light Repel kasutab ainulaadset tehnoloogiat, mis aktiveerib tõrjevahendi läbi kuumuse ja hoiab sääsed eemal. See uuenduslik lahendus suurendab seadme efektiivsust, säilitades samal ajal selle energiatõhususe.

Kaks tõrjuvat kassetti

Seade on varustatud kahepoolsete kahepoolsete tõrjekassettidega, mis võimaldavad valida kahepoolse või ühepoolse töötamise vahel. See paindlik lähenemine võimaldab optimaalselt kohaneda erinevate stsenaariumidega – olgu selleks siis aias lõõgastumine või metsas telkimine.

Kerge ja vastupidav

Vaid 23 g kaaluv Flextail Light Repel on üks kergemaid seadmeid turul. Lisaks tagab selle IP4 veekindlus töökindluse ka keerulistes ilmastikutingimustes. Tänu USB-C laadimisliidesele on laadimine kiire ja mugav.

Paki sisu

Repellent x 1

USB-C kaabel x 1

Kasutusjuhend x 1

Bränd Flextail
Mudel Valgust tõrjuv
Värv Must
Kaal 23g
Vahemik u. 3-9m
Veekindlus IP4
Laadimisliides USB-C
Omadused
Paigaldusmeetod
Täiendav laadimisrežiim
Traadita sagedusala
Ühendus

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles