Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kaasaskantav Panasonic RX-D500 must

Kaasaskantav Panasonic RX-D500 must
Pole laos
  • 137.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 46 €
Kaubamärgid Panasonic
Kauba ID: 1895622
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Võimas kaasaskantav raadio CD-ga
20 W võimsusega D500 pakub oma kompaktsest elegantsest disainist kaugemale. Bassi jõudlust täiustavad Sound Booster ja bassirefleksi pordid, mistõttu sobib see võrdselt nii siseruumides kui ka aias. Saate valida muusikat FM-raadiost või esitada CD-sid. 5 raadio eelseadistusnupu abil on lemmiklugude kuulamine imelihtne.

Võimas rikkalik heli äratab muusika ellu
D500-l on kaks 8 cm laiust täisulatusega kõlarit ja selle koguväljundvõimsus on 20 W – see on nii kompaktse ja elegantse seadme puhul tähelepanuväärne. Välgukujulised bassireflekspordid aitavad tagada sujuvama õhuvoolu, vähendades õhu turbulentsi, et pakkuda täidlaseid sooje bassitoone.

Valige rütmilise või vokaalse jõudluse parandamiseks
Sound Booster Equalizer aitab teil muusikast ja suulisest sõnast maksimumi võtta. Vajutage üks kord, et B-Boost tugevdaks bassi ja rütmi – äratades muusika ellu. Vajutage kaks korda V-Boosti jaoks, et esile tõsta vokaali või abistada kõneraadiot ja taskuhäälingusaateid.

Muusika liikvel olles
Tänu integreeritud kandesangale, stiilsele kompaktsele kujule ja võimalusele kaasa võtta patareisid – see seade on ühtviisi kasulik nii kodus kui ka väljas. Selle võimas ja rikkalik heli muudab selle ideaalseks partneriks aias, köögis või õppetöös.

Lemmikraadiojaamad ühe puudutusega
Lihtsalt häälestage oma lemmikraadiojaamad ja määrake need eelseadistatud häälestusnuppudele. Nii et järgmine kord, kui soovite kuulata, lähete otse valitud jaama juurde, vajutades raadio elegantsel välisküljel olevat eelseadistusnuppu.

Alusta oma päeva raadioga
D500-l on esitustaimer, mis saab seadme iga päev kindlal kellaajal automaatselt käivitada. Saate eelnevalt valida heliallika (raadio, CD jne) ja helitugevuse. Ärka üles lemmiklaulu saatel või vaata iga päev lõunaaja uudiseid.

Tuttavad hüved noortele ja vanadele
Põlvkonnale, kes vannub CD-sid või lastele, kes õpivad innukalt võõrkeeli: sellest raadiost on igaühele midagi ja seda saavad nautida igas vanuses inimesed. Seetõttu on see ideaalne kingitus kellelegi, kellest hoolite.Panasonic RX-D500. Raadio tüüp: kaasaskantav, Toetatud raadiosagedused: FM, tuuneri täiustused: automaathäälestus. RMS nimivõimsus: 20 W, Ekvalaiseri režiimid: Raske, Pehme, Vokaal, Toetatud helivormingud: MP3. Kõlari tüüp: 1-suunaline, Takistus: 6 Ω. Ekraani tüüp: LCD. Toote värv: Must, Antenni tüüp: Sisemine

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles