Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kaasaskantav monitor Arzopa A1 M 17,3

Kaasaskantav monitor Arzopa A1 M 17,3
Laos
  • 150.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 50.33 €
Kaubamärgid Arzopa
Kauba ID: 1537004
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Arzopa A1 M 17,3" kaasaskantav monitor

Arzopa A1 M kaasaskantav monitor pakub tipptasemel jõudlust kompaktses vormis! Sellel on 17,3-tolline Full HD ekraan, mis vastutab suurepärase pildikvaliteedi ja erksate värvide eest. Täiustatud silmahooldustehnoloogia vähendab ekraani virvendust ja kahjulikku sinist valgust, mis vähendab silmade väsimust ja tagab mugava töö isegi kogu päeva jooksul. Sellel on 2 sisseehitatud kõlarit ning selle kerge ja kompaktne disain muudab selle hõlpsaks kotti pakkimise ja kaasaskandmise kõikjale.

Arzopa/A1-MAX/1

Suurepärane pildikvaliteet

Nüüd ei jää filmide vaatamise või mängude mängimise ajal teie tähelepanu kõrvale ükski detail! Selle 17,3-tolline 16:9 kuvasuhte ja Full HD 1920 x 1080p eraldusvõimega ekraan pakub uskumatult selgeid ja üksikasjalikke pilte, mis viivad teid virtuaalreaalsuse maailma. Heledusega 300 cd/m2 saate nautida erksate värvide ja küllastunud detailidega pilte isegi eredalt valgustatud ruumides. Veelgi enam, see kasutab ka HDR-tehnoloogiat, et tagada veelgi parem vaatamiskogemus.

Arzopa/A1-MAX/2

Lai ühilduvus

Ühilduvusprobleemid on minevik! Arzopa A1 M pakub mitmeid erinevaid porte. Sellel on mini-HDMI ja USB-C-port, mis võimaldavad teil sujuvalt ühendada sülearvuti, tahvelarvuti või isegi mängukonsooliga. Samal ajal võimaldab 3,5 mm pesa ühendada väliseid kõlareid või kõrvaklappe. Saate hõlpsasti ühendada oma MacBook 12, Lenovo Youga sülearvuti, Samsung S20 nutitelefoni, PS4 konsooli ja palju muud!

Arzopa/A1-MAX/3

Kasutage nii, nagu teile mugav on

A1 M pakub kuni kolme kuvamisrežiimi, mistõttu on see ideaalne paljudes olukordades. Duplikaatrežiim võimaldab teil jagada pilti sülearvutist suuremale ekraanile, samas kui laiendusrežiim võimaldab laiendada töölauda põhiekraanilt kaasaskantavale monitorile, andes teile töötamise ajal veelgi rohkem ruumi. Teise ekraani režiim võimaldab A1 M-i kasutada iseseisvalt teise ekraanina.

Arzopa/A1-MAX/4

Kerge, vastupidav ja usaldusväärne

Kaasaskantav monitor avaldab muljet mitte ainult oma fantastilise pildikvaliteedi ja funktsionaalsusega, vaid ka oma tugeva konstruktsiooniga. Alumiiniumsulamist valmistatud monitor on kerge ja äärmiselt vastupidav – suurepärane nii igapäevaseks kasutamiseks kui ka reisimiseks. Saate seda paigutada nii vertikaalselt kui ka horisontaalselt, kohandades seda vastavalt oma eelistustele ja tööstiilile ning 178° lai vaatenurk tagab ühtlase pildi ja suurepärase värvide taasesituse, olenemata sellest, millise nurga alt ekraani vaatate.

Arzopa/A1-MAX/5

Avastage heli jõud

Kuulake oma lemmiklugusid vabalt, ilma lisakõlareid ühendamata! Kaasaskantav monitor on varustatud 2 kõlariga, mis võimaldavad teil nautida kvaliteetset heli ja pakub hämmastavat Dolby Atmose ruumilise heli efekti. Ükskõik, kas vaatate filmi, kuulate muusikat või mängite mänge, sisseehitatud kõlarid viivad teid otse tegevuse keskele!

Arzopa/A1-MAX/6

Kaasas

  • kaasaskantav monitor
  • USB-C kuni USB-C kaabel
  • Mini-HDMI-HDMI-kaabel (ainult andmeedastuseks)
  • USB-C–USB-A kaabel (ainult toite jaoks)
  • kasutusjuhend
Tootja Arzopa
Mudel A1 M
Ekraani diagonaal 17,3 tolli (16:9)
Maatriks IPS
Resolutsioon Full HD 1920 x 1080 p
Vaatenurk Vertikaalne: 178°
Horisontaalne: 178°
Heledus 300 cd/m2
Värskendamise määr 60 Hz
Värvigamma 72% NTSC
Ekraani värv 16,7 M (8-bitine)
Kontrastsuse suhe 1000:1
Värvitemperatuur 6800 tuhat
Klambri materjal Alumiiniumi sulam
Sisendpordid Mini HDMI (videosignaal), 2x USB-C (video edastamine, toide)
Väljundpordid 3,5 mm kõrvaklappide pesa
Kõlarid 2 sisseehitatud (1 W x 2)
HDR Jah
OSD nupp Jah

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles