Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kaasaskantav kolm-ühes kohvimasin korpusega 80W HiBREW H4A-premium

Kaasaskantav kolm-ühes kohvimasin korpusega 80W HiBREW H4A-premium
Pole laos
  • 112.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 37.66 €
Kaubamärgid HiBREW
Kauba ID: 1458328
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Kaasaskantav kohvimasin kolm-ühes HiBREW H4A-premium UUS

Kas soovite nautida aromaatset kohvi kõikjal, kus viibite? See on võimalik tänu kaubamärgile HiBREW, mis lõi kaasaskantava HiBREW H4A kolm-ühes kohvimasina. Täiustatud mudel on äärmiselt mugav ja võimaldab valmistada jahvatatud kohvi ning Nespresso ja Dolce Gusto kapsleid. 15-baarine rõhk tagab joogile sügava maitse, lisaks võimaldab seade reguleerida kohvi tõmbamise aega ja keetmistemperatuuri. Tarnekomplekti kuuluvad vahelduvvooluadapter, USB-kaabel ja autolaadija ning praktiline kandekott ja kokkupandav autoalus.

Sinu lemmikjook kõikjal

Aromaatne kohv liikvel olles? Miski ei saaks olla lihtsam! HiBREW kaasaskantav kohvimasin on kerge (600 g) ja mugav, nii et saate selle lihtsalt puhkusele, matkale või tööle kaasa võtta. Sellega säästate raha ja joote maitsvat kohvi ilma linnakohvikut külastamata. Tarne sisaldab praktilist kotti turvaliseks ja mugavaks transportimiseks.

Suurepärane kohvi maitse

Kohvimasina rõhk on 15 baari, mis tagab teie lemmikjoogi sügava ja rikkaliku maitse. Seadmel on ka kvaliteetne kütteelement, mis tagab ühtlase soojuse hajumise. Tänu sellele saate nautida tõhusat tööd ja lühikesi kohvi valmistamise aegu. Oluline on see, et masin võimaldab valmistada kohvi külmalt.

Lai ühilduvus

HiBREW-ga pole teile praktiliselt mingeid piiranguid - nüüd saate hõlpsalt valmistada täpselt sellist kohvi, mis teile meeldib. HiBREW H4A-premium UUS 3-in-1 kohvimasin ühildub Dolce Gusto ja Nespresso kapslitega. Võimaldab valmistada ka jahvatatud kohvi. Valige iga päev kasutatavad oad või proovige midagi uut! Kodus, tööl, puhkusel - HiBREW-ga saate valmistada oma lemmikkohvi peaaegu igas olukorras.

Lihtsad juhtnupud

Kohvimasina kasutamine on äärmiselt lihtne. Piisab, kui asetada kapsel või jahvatatud kohv sobivasse kohta, seejärel täita reservuaar veega, ühendada seade elektriga ja vajutada vastavat nuppu. Kuuma kohvi saate valmistada ka külma veega. Selleks kasutage kaasasolevat vahelduvvooluadapterit. Võite kasutada ka autolaadijat. Märkus: kui ühendate seadme USB-kaabli kaudu, pole soojendusfunktsioon saadaval – sellises olukorras saate kohvi valmistada ainult kuuma veega.

Praktiline kruus

Te ei pea lisaprille kaasas kandma. Kohvimasin on varustatud väikese kruusiga ja on valmistatud kvaliteetsest materjalist, millest valmistatakse ka lutipudeleid. See ei sisalda kahjulikku BPA-d ja on tervisele ohutu. Kõik see tähendab, et kosutavat aromaatset espressot saate mugavalt juua peaaegu igal ajal.

Kaasas

  • Kaasaskantav kohvimasin H4A
  • Adapter jahvatatud kohvi jaoks
  • Adapter Dolce Gusto kapslitele.
  • Statiiv ja adapter Nespresso kapslite jaoks.
  • USB-kaabel
  • Auto laadija
  • Vahelduvvoolu adapter
  • Toimub
  • Kokkupandav alus
  • Kruus
Tootja HiBREW
Mudel H4A
Surve 15 baari
Hinnatud jõud 80 W
Nimipinge 12 VDC
Veepaagi maht 60 ml
Mõõtmed 75 x 75 x 220 mm
Kaal 600 g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles