Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kaasaskantav kolm-ühes õhupump Flextail Tiny Pump 2X (valge)

Kaasaskantav kolm-ühes õhupump Flextail Tiny Pump 2X (valge)
Laos
  • 36.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 12.33 €
Kaubamärgid Flextail
Kauba ID: 1806604
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Kaasaskantav kolm-ühes Flextail Tiny Pump 2X (valge)

Flextail Tiny Pump 2X on kompaktne kolm-ühes seade, mis pakub väikeses pakendis suurepärast mitmekülgsust ja tõhusust. See pisike pump sobib ideaalselt reisijatele, õuesõpradele ja praktiliste vidinate austajatele. See väike pump pole mitte ainult kerge ja hõlpsasti kaasaskantav, vaid avaldab muljet ka oma võimsusega: alates täispuhutavatest madratsitest kuni taskulambina – see on ideaalne tööriist igaks seikluseks.

Inflatsiooni tulemuslikkus

Tiny Pump 2X suudab ühe laadimisega täita kuni 105 patja või 40 ühekordset madratsit, mistõttu on see ideaalne telkimiseks ja reisimiseks. Kiiruse 180 l/min abil saab see tõhusalt hakkama iga ülesandega, minimeerides magamiskoha ettevalmistamiseks kuluvat aega.

LED valgustus

See 40 luumenise heledusega pump võib olla praktiline taskulamp, mis annab ühe laadimisega valgust 10 tundi. See on hindamatu lahendus hädaolukordades või õhtusteks välitegevusteks.

Kompaktsed mõõtmed ja kaal

Tiny Pump 2X kaalub vaid umbes 94 g ja selle mõõtmed on umbes 5 x 4 x 6 cm, mis teeb selle transportimise uskumatult lihtsaks. Saate selle hõlpsalt oma jopetaskusse mahutada või metallist käepideme abil seljakoti külge kinnitada, muutes selle ideaalseks kaaslaseks igaks seikluseks.

Imemisvõimsus ja praktilisus

4kPa imemisvõimsusega Tiny Pump 2X tõmbab tõhusalt õhku 45 vaakumkotist. See on suurepärane funktsioon neile, kes soovivad esemete organiseeritult ja hügieeniliselt pakkimisel või ladustamisel ruumi kokku hoida. Flextail Tiny Pump 2X on ideaalne lahendus inimestele, kes otsivad kompaktset, kuid tõhusat multifunktsionaalset seadet. Kombineerides inflatsiooni, valgustuse ja vaakumi funktsioone, on see toode, mis tuleb kasuks paljudes olukordades, nii kodus kui ka reisil olles.

Paki sisu

Pump x 1

Kott x 1

Manuaal x 1

Düüs x 5

Tehnilised andmed

Bränd Flextail
Mudel Pisike pump 2X
Värv Valge
Heledus 40 luumenit
Imemisvõimsus 4 kPa
Kiirus 180l/min
Kaal u. 94 g
Mõõtmed u. 5 x 4 x 6 cm
Omadused
Paigaldusmeetod
Täiendav laadimisrežiim
Traadita sagedusala
Ühendus

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles