Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kaasaskantav kõlar JBL BoomBox 3 must

Kaasaskantav kõlar JBL BoomBox 3 must
Laos
  • 381.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 127.33 €
Kaubamärgid JBL
Kauba ID: 1453631
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Massiivne heli ja sügavaim bass

Nautige oma muusikat massiivse JBL Original Pro Soundiga. Uued 3-suunalised kõlarid tagavad meie akustilise disaini suurema tundlikkuse, mis teravdab selgust, vähendades samal ajal moonutusi, mis annavad koletu bassi ja rikkaliku helispektri – olenemata sellest, kui kõrgeks helitugevust keerate.

24 tundi mänguaega

Tähistage iga hetke oma armastatud helidega. Alates teie varahommikusest treeningust kuni hilisõhtuse sõpradega koosviibimiseni oleme lisanud 24-tunnise aku kestvuse, et hoida teid terve päeva oma elemendis.

IP67 tolmu- ja veekindel

Basseini juurde. Pargi poole. JBL Boombox 3 on IP67 tolmu- ja veekindel, nii et saate oma kõlari kõikjale kaasa võtta, olgu see siis vihma või paistes.

Funktsioonid

Tugev, julge disain

Oleme värskendanud elegantset ja ikoonilist JBL-i siluetti. Kahe küljekatte ja vastupidava metallist käepidemega, millel on pilkupüüdev oranž silikoonkäepide, saate oma muusika ja stiili kõikjale kaasa võtta.

Juhtmeta Bluetoothi voogesitus

Sinu esitusloend või minu oma? Ühendage kõlariga juhtmevabalt kuni kaks nutitelefoni või tahvelarvutit ja jagage kordamööda oma lemmikhelisid.

Lõbutsege PartyBoostiga

PartyBoost võimaldab teil stereoheli saamiseks siduda kaks JBL PartyBoostiga ühilduvat kõlarit või ühendada mitu JBL PartyBoostiga ühilduvat kõlarit lõputute helivõimaluste jaoks.

JBL kaasaskantav rakendus

Laadige alla rakendus JBL Portable, et oma Boombox 3-st maksimumi võtta. Kohandage seadeid, avage funktsioone ja hankige reaalajas värskendusi, et saaksite alati oma muusikat kuulata – omal moel.

Keskkonnasõbralik pakend

JBL on pühendunud säästlikumale ja maalähedasemale pakendile. Sellepärast on Boombox 3 taaskasutatavas paberipõhises karbis, sealhulgas sisemine salv, mille väliskülg on trükitud sojatindiga.

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles