Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kaasaskantav Flextail Max paadipump

Kaasaskantav Flextail Max paadipump
Laos
  • 71.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 24 €
Kaubamärgid Flextail
Kauba ID: 1806606
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Kaasaskantav paadi- ja süstapump – Flextail Max Boat Pump

Avastage veereiside kvaliteedi uus tase Flextail Max Boat Pumpiga – usaldusväärne, tõhus ja lihtsalt kasutatav pump, mis on iga süsta- ja paadihuvilise oluline kaaslane. Komplekt sisaldab kõike, mida vajate kiireks ja tõhusaks täitmiseks või tühjendamiseks: pump, kuus otsikut, USB-kaabel, hoiukott ja kasutusjuhend. See kompaktne komplekt tagab maksimaalse mugavuse ja tõhususe nii vee peal kui ka väljaspool seda.

Suur jõudlus

Flextail Max Boat Pump paistab silma muljetavaldava jõudlusega. See suudab ühe laadimisega hõlpsasti täis pumbata ühe süsta kuni 15 korda või kahekordset süsta kuni 10 korda. See tähendab katkematuid veeseiklusi, muretsemata sagedase laadimise pärast. See funktsioon muudab iga reisi mugavamaks ja vähem stressi tekitavaks.

Kahesuunaline funktsionaalsus

See pump ei võimalda mitte ainult süstade ja paatide täitmist, vaid ka kiiret tühjendamist. See funktsionaalsus muudab Max Boat Pumpi äärmiselt praktiliseks – pärast veeseiklust saate oma varustuse lihtsalt transportimiseks või ladustamiseks ette valmistada.

Kasutuslihtsus

Flextail Max Boat pumba teine oluline eelis on kasutajasõbralikkus. Intuitiivne juhtimine ja selged juhised võimaldavad kiiret käivitamist isegi inimestel, kes pole kunagi varem sarnaseid seadmeid kasutanud. Komplekti kuulub ka kuus erinevat otsikut, mis tagavad ühilduvuse erinevate seadmetega.

Kaasaskantavus ja vastupidavus

Flextaili pumpa ei iseloomusta mitte ainult kõrge funktsionaalsus, vaid ka kompaktsed mõõtmed ja vastupidav konstruktsioon. Kaasasolev hoiukott hõlbustab transporti ja kaitseb seadet, mis on eriti oluline aktiivsetele inimestele, kes sageli reisivad.

Universaalne toiteallikas

Pumba eeliseks on ka universaalne toiteallikas USB-kaabli abil. See muudab seadme laadimise lihtsaks ja mugavaks – saad ühendada selle auto, toitepanga või sülearvutiga. Tänu sellele on Flextail Max Boat Pump ideaalne lahendus neile, kes hindavad liikuvust ja sõltumatust.

Komplekti sisu:

Pump x 1

Düüs x 6

USB-kaabel x 1

Säilituskott x 1

Kasutusjuhend x 1

Bränd Flextail
Mudel Max paadipump
Surve 12 kPa
Omadused
Paigaldusmeetod
Täiendav laadimisrežiim
Traadita sagedusala
Ühendus

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles