Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kaasaskantav etiketiprinter Niimbot B21 (punane)

Kaasaskantav etiketiprinter Niimbot B21 (punane)
Laos
  • 58.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 19.66 €
Kaubamärgid NIIMBOT
Kauba ID: 1533228
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Niimbot B21 kaasaskantav etiketiprinter (punane)

Nimbot B21 kaasaskantav etiketiprinter töötab hästi poes, kodus või tööl. See ei vaja tinti ja võimaldab printida mitu silti sekundis. See on varustatud 1200 mAh akuga, mis tähendab pikka tööaega. Seadme tööd hõlbustab äpp ning kiire ja stabiilse ühenduse eest vastutab Bluetooth 4.0. Lisaks leiate komplektist rulli, millest piisab 230 etiketi printimiseks.

Kasulik igapäevaseks kasutamiseks

Niimboti termoprinter leiab kasutust erinevates olukordades. Kasutate seda kodus vürtside või toidukonteinerite märgistamiseks. B12 on poes kasulik ka toodetele EAN-koodiga märgistamisel, hindade ja parim enne kuupäevade printimisel või QR-koodide koostamisel.

Spetsiaalne rakendus

Printeri kasutamise alustamiseks laadige alla spetsiaalne Niimboti rakendus – see ühildub Androidi ja iOS-iga. Selle abil saate kujundada silte, kohandada fonti, sisu hulka jne. See võimaldab printida vöötkoode, QR-koode, Exceli tabelit või kellaaega ja kuupäeva. See toetab ka seeriaprintimist, skannimist või emotikone ja häälsisendit. Võimalused on peaaegu lõputud!

Kasutajasõbralik

Niimbot B21 on termoprinter, mis tähendab, et selle tööks pole vaja tinti. Kaasas on rull silte, millest piisab 230 tüki printimiseks. Lisaks toetab toode tavalist termopaberit näiteks kassa või makseterminali jaoks (peab lihtsalt äpi kaudu paberitüüpi vahetama). B21 on varustatud ka 1200 mAh liitiumakuga ning selle laadimist hõlbustab kaasasolev USB-A-USB-C kaabel.

Kaasas

  • printer
  • USB-A–USB-C kaabel
  • 50 x 30 mm sildirull (piisab 230 tk)
  • kasutusjuhend
Tootja Niimbot
Mudel B21
Värv punane
Kaal 299 g
Mõõtmed 130 x 94 x 61 mm
Rulli laius 20-50 mm
Laetav aku liitium
Laetava aku mahutavus 1200 mAh
Laadimisaeg 3-4 h
Võimsus 4 dBm
Sisendpinge 5 V DC, 1A
Laadimisport USB-C
Töötemperatuur 5°C ~ 40°C
Resolutsioon 203 dpi
Tüüp soojus
Juhtmeta ühendus Bluetooth 4.0

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles