Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kaasaskantav 3in1 80W HiBREW H4-basic kohvimasin

Kaasaskantav 3in1 80W HiBREW H4-basic kohvimasin
Pole laos
  • 89.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 30 €
Kaubamärgid HiBREW
Kauba ID: 1457064
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Kaasaskantav kohvimasin HiBREW H4 Basic 3-in-1

Saate võimaluse valmistada maitsvat ja aromaatset kohvi kõikjal, kus viibite. Kaasaskantav kohvimasin HiBREW H4 on piisavalt kerge ja kaasaskantav, et viia teid peaaegu kõikjale. See kuumeneb kiiresti ja selle rõhk on 15 baari. See on varustatud spetsiaalse tassiga, mis on valmistatud tervisele ohutust Tritanist. Seade ühildub Nespresso ja Dolce Gusto kapslitega ning suudab valmistada ka jahvatatud kohvi.

Saate selle alati kaasas olla

Nautige maitsvat aromaatset kohvi kõikjal, kus te ka poleks. H4 on ülikerge ja kaasaskantav, kaaludes vaid 600 g ning selle kompaktse suuruse tõttu on seda lihtne selja- või reisikotti mahutada. Nii et võite selle endaga kaasa võtta puhkusele, telgi alla, matkale või tööle. Kodust lahkudes ei pea enam oma lemmikjoogist loobuma!

15 batooni suurepärase maitse saavutamiseks

Kohvimasina rõhk on 15 baari. Sellel on ka suure jõudlusega kütteelement, mis jaotab soojust ühtlaselt. Kõik see võimaldab valmistada võimalikult lühikese ajaga maitsvat kohvi, mis rõõmustab teid oma rikkaliku aroomi, sametise tekstuuri ja suurepärase maitsega. Lisaks võimaldab masin pruulida nii kuuma kui külma õlut.

Valmistage oma lemmikkohv

HiBREW-ga pole peaaegu mingeid piiranguid: nüüd on lihtne valmistada soovitud kohvi täpselt nii, nagu soovite. H4 ühildub Dolce Gusto ja Nespresso kapslitega. Võimaldab valmistada ka jahvatatud kohvi. Valige iga päev kasutatavad oad või proovige midagi uut! Kodus, tööl, puhkusel - HiBREW-ga saate oma lemmikkohvi valmistada peaaegu igas olukorras.

Lihtne kasutada

H4 kohvimasinaga on lihtne valmistada maitsvat aromaatset jooki. Lihtsalt asetage kapsel või jahvatatud kohv soovitud kohta, täitke anum veega, ühendage seade elektriga ja vajutage nuppu. Umbes 60 sekundi pärast on teie jook valmis! Kuuma kohvi saate valmistada ka külma veega. Selleks kasutage vahelduvvooluadapterit, mida müüakse eraldi. Kohv valmib umbes 5-8 minutiga. Võite kasutada ka autolaadijat. Märkus: kui ühendate seadme USB-kaabli kaudu, pole soojendusfunktsioon saadaval – sellises olukorras saate kohvi valmistada ainult kuuma veega.

Praktiline kruus

Sa ei pea lisaprille kaasas kandma. Kohvimasin on varustatud väikese kruusiga. See on valmistatud kvaliteetsest Tritanist, mida kasutatakse ka lutipudelite valmistamiseks. See ei sisalda kahjulikku BPA-d ja on teie tervisele ohutu. Kõik see tähendab, et kosutavat aromaatset espressot saate mugavalt juua peaaegu igal ajal.

Kasti

  • Kaasaskantav kohvimasin H4
  • Kohvipulbri adapter
  • Adapter Dolce Gusto kapslitele.
  • Nespresso kapsli alus ja adapter.
  • USB-kaabel
  • Autolaadija sigarettide jaoks
Bränd HiBREW
Mudel H4 Basic
Surve 15 baari
Hinnatud jõud 80 W
Nimipinge 12 VDC
Veepaagi maht 60 ml
Mõõtmed 70x70x240 mm
Kaal 600g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles