Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kaamera õlarihm kiirkinnitusega Puluz PU6001

Kaamera õlarihm kiirkinnitusega Puluz PU6001
Laos
  • 15.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.33 €
Kaubamärgid Puluz
Kauba ID: 1462646
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Kaamera õlarihm kiirkinnitusmehhanismiga Puluz PU6001

See vastupidavast materjalist valmistatud kaamerarihm sobib suurepäraselt väljas pildistamiseks või reisimiseks. Sellel on vastupidav, hästi disainitud disain ja see sobib kõikide kaubamärkide DSLR-kaameratega, sealhulgas Canon, Fuji, Nikon, Olympus, Panasonic, Pentax, Sony jne. Rihma kogupikkus on 150 cm, mis võimaldab sellel korralikult istuda. mis tahes kujund.

02Puluz/PU6001/1

Kvaliteetne töötlus

Kõrgeima kvaliteediga materjalidest valmistatud see on äärmiselt vastupidav ja võimaldab teil ohutult kaasas kanda mis tahes kaamera ja objektiivi kombinatsiooni. Libisev pannal hoiab kaamerat eelistatud asendis, minimeerides varustuse liikumise ajal kõikumise riski. Rihm ühildub iga DSLR-kaameraga, mis on varustatud tavalise 1/4" kruviga. Selle vastupidavust tõstab esile vastupidav metallist kruvilukuga konks ja kummiga kaetud roostevabast terasest kruvi, mis võimaldab kindlalt ja kindlalt kinnitada ka kõige raskema kaamera.

02Puluz/PU6001/2

Kõrge kasutusmugavus

Vöö üks peamisi eeliseid on selle õlatugi. See tagab kaamera raskuse ühtlase jaotumise, mis aitab vältida ebamugavust raske varustuse kandmisel terve päeva jooksul. Mugav lukuga tasku on ideaalne koht väikeste kaameratarvikute hoidmiseks. Lisaks võimaldab reguleeritav pikkus seda kiiresti oma individuaalsetele vajadustele kohandada.

02Puluz/PU6001/3
Mudel PU6001
Materjal ABS, nailon, metall
Suurus Keskmise padja suurus: 32 x 7 cm, maksimaalne reguleerimine: umbes 150 cm (ilma keskpadjata)
Kaal 174 g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles