Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kaamera kaelarihm K&F kontseptsioon

Kaamera kaelarihm K&F kontseptsioon
Laos
  • 31.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 10.66 €
Kaubamärgid Generic
Kauba ID: 1676460
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

K&F kontseptsioonikaamera kaelarihm

K&F Concept Camera kaelarihm on loodud vastama fotograafide professionaalsetele nõuetele. Selle modulaarne konstruktsioon võimaldab kohandamist õlarihmana, kaelarihmana või üle keha rihmana, sobides erinevate välitööde stiilidega. Tugevdatud lukk tagab konstruktsiooni terviklikkuse, kaitstes fotoseadmeid ettenägematute kukkumiste ja võimalike kahjustuste eest.

KF-Concept/KF13.115/3

Tõhusus ja paindlikkus tegevuses

Kaamera rihma kiire ühendamise ja lahtiühendamise mehhanismi kasutamine on tõhusa ajahalduse ja dünaamilistes tingimustes töötamise jaoks ülioluline. Tänu sellele saate kiiresti lülituda stabiliseeritud ja käsitsi võtterežiimide vahel, minimeerides seadmete kahjustamise riski ja suurendades paindlikkust.

KF-Concept/KF13.115/4

Vastupidavad materjalid

Rihma konstruktsioon, mis on inspireeritud autode turvavööde tootmisel kasutatavast tehnoloogiast, garanteerib materjali kõrge vastupidavuse ja pikaealisuse. Ergonoomiline disain ja võimalus reguleerida pikkust vahemikus 100 cm kuni 160 cm võimaldavad kohandamist vastavalt individuaalsetele vajadustele, pakkudes tuge ja mugavust pikaajalisel kasutamisel. Maksimaalne kandevõime ligikaudu 36 kg annab tunnistust konstruktsiooni tugevusest.

KF-Concept/KF13.115/5

Kasutusseiresüsteem ohutuse tagamiseks

Rihm kasutab uuenduslikku hoiatussüsteemi koos värvikoodiga, mis jälgib kulumisastet ja materjali terviklikkust. See võimaldab pidevalt hinnata toote tehnilist seisukorda, et tagada seadmete ohutus ekstreemsetes tingimustes.

KF-Concept/KF13.115/7
Tootja K&F kontseptsioon
Mudel KF13.115
Pikkus 100 cm kuni 160 cm
Laius 3,2 cm
Kaal 130 g
Maksimaalne koormus Umbes 36 kg

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles