Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kaamera IP Laxihub M4-TY WiFi 1080p Tuya

  • 31.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 10.66 €
Kaubamärgid Laxihub
Kauba ID: 1456753
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

IP-kaamera M4-TY Laxihub WiFi 1080p Tuya

Hoolitse oma kodu ohutuse eest. Laxihub M4-TY kaamera tuvastab liikumise ja heli, saadab hoiatusi ja pakub ülimat Full HD 1080p videokvaliteeti. See toetab kahesuunalist heli ja ühildub Arenti ja Tuya Smart rakendustega, samuti Google Assistanti ja Amazon Alexaga. Seade aitab teil kaitsta ka teie privaatsust. Samuti salvestab see liikumise tuvastamisel 60-sekundiseid videoid. Saate salvestada oma salvestused kuni 128 GB mikro-SD-kaardile või Amazon AWS-i pilve – kaamera ostmisel saate ka 3-kuulise tasuta prooviperioodi.

Suurepärane pildikvaliteet päeval ja öösel

Kaamera tagab tõhusa jälgimise 24 tundi ööpäevas. See tagab suurepärase pildikvaliteedi 1080p/25 kaadrit sekundis ja täiustatud öise nägemise ulatusega kuni 10 meetrit. See tähendab, et saate alati näha, mis teie kodus toimub – mitte ainult päeval, vaid ka öösel. Sellel on kvaliteetne 105° lainurkobjektiiv, nii et näete rohkem! Samuti saate kaamera eelvaatepilti kuni 2x suurendada, ilma et peaksite muretsema kvaliteedi kaotamise pärast.

Tõhus liikumis- ja helituvastus

Teavitage end kohe kõigist murettekitavatest sündmustest teie kodus. Kui kaamera tuvastab ebatavalise liikumise või heli, saadab see teile telefoni märguande. Samuti saate reguleerida AI tuvastamise tundlikkust. Nii ei pea te muretsema, et seade hoiatab teid isegi siis, kui selle levialasse satub lind või väike loom.

Teie privaatsuse huvides

Kui aktiveerite Arenti Cloudi, salvestatakse teie andmed turvaliselt Amazon AWS-i pilve. Kaamerad võivad ka automaatselt välja lülituda, kui kasutate telefoniga sama Wi-Fi-võrku. See tähendab, et nad ei tööta, kui olete kodus. Samuti saate seadme igal ajal ühe klõpsuga välja lülitada. Saate luua ka ajakavasid M4-TY jaoks. Toode toetab ka Geo-fencing privaatsusrežiimi.

Sisseehitatud kõlar ja mikrofon

Kaamera on varustatud kõlari ja mikrofoniga. See toetab kahesuunalist heli ja pakub väga head helikvaliteeti, mis tähendab, et saate Arenti rakenduse abil oma lähedastega vabalt suhelda. Nii saate hõlpsasti rääkida oma lapse või partneriga, kui teid pole kodus. Seade ühildub ka Amazon Alexa ja Google Assistantiga, võimaldades seda oma häälega juhtida. Vaid mõne sõnaga näete oma kaamera eelvaadet näiteks Chromecastiga ühendatud seadmes!

Mugav kaadri salvestamine

Kui kaamera tuvastab liikumise, suudab see salvestada kuni 60 sekundit videot – palju kauem kui enamik turul pakutavaid kaameraid. M4-TY pakub ka tasuta kolmekuulist pilvesalvestuse prooviversiooni viimase 72 tunni videomaterjali jaoks. Vajadusel saate salvestatud kaadreid igal ajal vaadata. Toode ühildub ka kuni 128 GB mahuga micro SD FAT32 kaartidega, millega saab videoid MP4-vormingus eksportida.

Spetsifikatsioon

Bränd Laxihab
Mudel M4-TI
Andur 1/2,9" 2-megapiksline CMOS-sensor
Efektiivsed pikslid 1920 (V) x 1080 (V)
Värav 1/25 ~ 1/100 000 s
Minimaalne valgustus Värv: 0,01 Lux @ F1,2; Mustvalge: 0,001 luksi F1.2 juures
IR kaugus Öine nägemine kuni 10 m.
Ööpäev Automaatne (ICR) / Värv / Must-valge
WDR DWDR
Objektiiv 3,6 mm F2.0 juures, 115°
Kokkusurumine H.264
Bitikiirus 32Kbps-2Mbps
Heli sisend/väljund Sisseehitatud mikrofon/kõlar
Häire päästik Arukas liikumis- ja heliandur
Sideprotokollid HTTP, DHCP, DNS, TCP/IP, RTSP
Liidese protokoll Privaatne
Juhtmeta ühendus 2,4G WiFi (IEEE 802.11 b/g/n)
Toetatud operatsioonisüsteemid iOS 8 või uuem, Android 4.2 või uuem
Ohutus Kasutaja autentimine, AES-128, SSL
Töötemperatuur -20-50°С
Toiteallikas 5 VDC / 1 A
Energiatarve 2,5 W max.
Panoraam/kallutamine Pan: 0–360°, kalle: 20–90°
Säilitamine Micro SD kaardid (kuni 128 GB), pilvesalvestus, võrguvideosalvesti
Mõõtmed 60x58x110,5 mm
Kaal 81 g
Rakendus Arenti, Tuya Smart
Ühilduvus Google'i assistent, Amazon Alexa

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles