Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kaamera alumiiniumpuur PGYTECH DJI OSMO Action 4 jaoks

Kaamera alumiiniumpuur PGYTECH DJI OSMO Action 4 jaoks
Laos
  • 40.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 13.66 €
Kaubamärgid PGYTECH
Kauba ID: 1533312
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

PGYTECH alumiiniumist kaitseraam DJI Osmo Action 4 jaoks

Kaitske oma DJI Osmo Action 3/4 ja täiustage oma salvestusvõimalusi PGYTECHi alumiiniumist kaitseraamiga. Seda on lihtne paigaldada ja see tagab mugava juurdepääsu kaamera portidele. Lisaks ei takista see kaamera magnetilisi komponente ja võimaldab paigaldada nii vertikaalselt kui ka horisontaalselt. Raam on erakordselt kerge, kuid samas vastupidav.

PGYTECH/P-42C-010/2

Läbimõeldud disain

PGYTECH raam on loodud spetsiaalselt DJI Osmo Action 3/4 kaamerale, tagades täiusliku sobivuse ja usaldusväärse kaitse. Raami on ka lihtne paigaldada ja see on valmistatud kvaliteetsest alumiiniumisulamist. Lisaks võimaldab raami läbimõeldud konstruktsioon kaameral tõhusalt soojust hajutada.

PGYTECH/P-42C-010/5

Palju võimalusi

Nautige kaamera mugavat kasutamist. PGYTECHi raam ei takista teie kaamera nuppe ega magnetkomponente ning tagab hõlpsa juurdepääsu oma portidele. See tähendab, et saate takistusteta kasutada tarvikuid, laadida seadet või vahetada akut. Raamil on ka 1/4-tolline keermestatud auk ja külmakinga kinnitus, mis võimaldab kaamerale kinnitada lisavarustust, nagu valgustus või mikrofon.

PGYTECH/P-42C-010/6
Tootja PGYTECH
Mudel P-42C-010
Värv Hall
Materjal Alumiiniumi sulam
Mõõtmed 81,4 x 54,4 x 33,8 mm
Kaal 70 g
Ühilduvus DJI Osmo Action 3/4
Omadused
FPV Tegevus

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles