Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kaabliheli TRRS 3,5 mm isane kuni 3,5 mm emane tuulutus BHCLG 1,5 m sinine

Kaabliheli TRRS 3,5 mm isane kuni 3,5 mm emane tuulutus BHCLG 1,5 m sinine
Laos
  • 11.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4 €
Kaubamärgid Vention
Kauba ID: 1806312
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

TRRS 3,5 mm isane kuni 3,5 mm naissoost helipikendus 1,5 m ventilatsioon

Ventioni minipistiku 3,5 mm kaabel (BHCLG) ühendab tehnoloogia praktilise disainiga. Selle vastupidav konstruktsioon tagab pika eluea ning kvaliteetsed materjalid garanteerivad puhta heli. Funktsioonid, nagu mikrofoni juhtimise tugi ja läbimõeldud disain, muudavad selle ideaalseks valikuks kõigile, kes hindavad mugavust ja kvaliteeti ühes.

Vastupidavad liidese korpused

Iga kaabli pikaealisuse võti on selle vastupidavus igapäevasele kasutamisele. Vention BHCLG kaablil on alumiiniumist liidese korpused. See materjalivalik ei anna mitte ainult esteetilist välimust, vaid suurendab oluliselt kaabli vastupidavust, vältides selle purunemist. See on eriti oluline kasutajatele, kes kasutavad sageli kaasaskantavaid seadmeid.

Kvaliteetne heli

Vention BHCLG kaabel tagab kvaliteetse heliedastuse. Olenemata sellest, kas kuulate muusikat, taskuhäälingusaateid või vestlete telefonivestlust, võite loota selgele ja kargele helile.

Mikrofoni juhtimise tugi

Kõrvaklappide kasutajad hindavad sisseehitatud mikrofoni juhtimise tuge. See võimaldab Vention BHCLG kaablil mitte ainult kuulata, vaid hõlbustada ka vestlusi kõrvaklappide mikrofoni kasutades, ilma et oleks vaja lisatarvikuid.

Läbimõeldud disain

Vention BHCLG kaabli põhielement on selle disain. Kaabel koosneb emailitud vasesüdamikust, välimisest TPE-ümbrisest ja puuvillasest punutud ümbrisest. Selline materjalide kombinatsioon tagab mitte ainult suurepärase juhtivuse, vaid ka täiendava vastupidavuse mehaanilistele kahjustustele. Väikesed detailid teevad vahet. Vention BHCLG kaabli isaspistikul on spetsiaalne "samm", mis võimaldab ühendada selle telefoniga ilma korpust eemaldamata. See muudab kaabli ühendamise kiireks ja lihtsaks, ilma et peaksite muretsema ühilduvuse pärast erinevate seadmekarpidega.

Bränd Vention
Mudel BHCLG
Värv Sinine
Pikkus 1,5 m
Liides 3,5 mm isane kuni 3,5 mm emane
Kullatud liides Jah

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles