Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kaabliheli TRRS 3,5 mm isane kuni 3,5 mm emane tuulutus BHCLF 1 m sinine

Kaabliheli TRRS 3,5 mm isane kuni 3,5 mm emane tuulutus BHCLF 1 m sinine
Laos
  • 11.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4 €
Kaubamärgid Vention
Kauba ID: 1806311
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Ventioni minipistikupesa 3,5 mm isane minipistik 3,5 mm emane kaabel, sinine, 1 m

Vention Mini Jack 3,5 mm (BHCLF) kaabel ühendab tehnoloogia praktilise disainiga. Selle vastupidav konstruktsioon tagab pikaajalise vastupidavuse ja kvaliteetsed materjalid tagavad selge heli. Sellised funktsioonid nagu mikrofoni juhtimise tugi ja läbimõeldud disain muudavad selle ideaalseks valikuks kõigile, kes hindavad nii mugavust kui kvaliteeti.

Vastupidav liidese korpus

Iga kaabli pikaealisuse võti on selle vastupidavus igapäevasele kasutamisele. Vention BHCLF kaablil on alumiiniumist liidese korpus. See materjalivalik ei anna mitte ainult esteetilist välimust, vaid suurendab oluliselt ka kaabli vastupidavust, vältides selle purunemist. See on eriti oluline inimestele, kes kasutavad sageli kaasaskantavaid seadmeid.

Kvaliteetne heli

Vention BHCLF kaabel tagab kvaliteetse heliedastuse. Ükskõik, kas kuulate muusikat, taskuhäälingusaateid või vestlete telefoniga, võite oodata selget ja teravat heli.

Mikrofoni juhtimise tugi

Kõrvaklappide kasutajad hindavad sisseehitatud mikrofoni juhtimise tuge. Vention BHCLF kaabli abil saate kõrvaklappide mikrofoni kasutades mitte ainult kuulata, vaid ka vestelda, ilma et oleks vaja lisatarvikuid.

Läbimõeldud disain

Vention BHCLF kaabli põhielement on selle konstruktsioon. Kaabel koosneb emailitud vasesüdamikust, TPE väliskest ja puuvillasest punutisest. Selline materjalide kombinatsioon tagab suurepärase juhtivuse ja täiendava vastupidavuse mehaanilistele kahjustustele. Väikesed detailid teevad vahet. Vention BHCLF kaabli isane pistikul on spetsiaalne "samm", mis võimaldab ühendada selle telefoniga ilma korpust eemaldamata. See muudab kaabli ühendamise kiireks ja lihtsaks, muretsemata ühilduvuse pärast erinevate seadmekarpidega.

Bränd Vention
Mudel BHCLF
Värv Sinine
Pikkus 1 m
Liides Mini pesa 3,5 mm isane, mini pesa 3,5 mm emane
Kullatud liides Jah

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles