Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kaabliheli TRRS 3,5 mm isane kuni 3,5 mm emane tuulutus BHCBJ 5 m must

Kaabliheli TRRS 3,5 mm isane kuni 3,5 mm emane tuulutus BHCBJ 5 m must
Laos
  • 13.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.66 €
Kaubamärgid Vention
Kauba ID: 1806310
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Ventilatsiooni 3,5 mm isane kuni 3,5 mm emane minipistikukaabel 5 m

Ventioni 3,5 mm minipistikukaabel (BHCBJ) ühendab tehnoloogia praktilise disainiga. Selle vastupidav konstruktsioon tagab pikaajalise vastupidavuse ja kvaliteetsed materjalid garanteerivad puhta helikvaliteedi. Funktsioonid, nagu mikrofoni juhtimise tugi ja läbimõeldud disain, muudavad selle ideaalseks valikuks kõigile, kes hindavad mugavust ja kvaliteeti ühes.

Vastupidav liidese korpus

Iga kaabli pikaealisuse võti on selle vastupidavus igapäevasele kasutamisele. Vention BHCBJ kaablil on alumiiniumist liidese korpus. Selline materjalivalik ei anna mitte ainult esteetilist välimust, vaid suurendab oluliselt ka kaabli vastupidavust, vältides selle purunemist. See on eriti oluline inimestele, kes kasutavad sageli kaasaskantavaid seadmeid.

Kvaliteetne heli

Vention BHCBJ kaabel tagab kvaliteetse heliedastuse. Olenemata sellest, kas kuulate muusikat, taskuhäälingusaateid või vestlete telefoniga, võite loota selgele ja kargele helile.

Mikrofoni juhtimise tugi

Kõrvaklappide kasutajad hindavad sisseehitatud mikrofoni juhtimise tuge. Vention BHCBJ kaabliga saate kõrvaklappide mikrofoni kasutades mitte ainult kuulata, vaid ka vestlusi pidada, ilma et oleks vaja lisatarvikuid.

Läbimõeldud disain

Vention BHCBJ kaabli põhielement on selle disain. Kaabel koosneb emailitud vasesüdamikust, TPE väliskest ja puuvillasest punutisest. Selline materjalide kombinatsioon tagab mitte ainult suurepärase juhtivuse, vaid ka täiendava vastupidavuse mehaanilistele kahjustustele. Väikesed detailid teevad vahet. Vention BHCBJ kaabli isane pistikul on spetsiaalne "samm", mis võimaldab ühendada selle telefoniga ilma korpust eemaldamata. See muudab kaabli ühendamise kiireks ja lihtsaks, muretsemata ühilduvuse pärast erinevate seadmekarpidega.

Bränd Vention
Mudel BHCBJ
Värv Must
Pikkus 5 m
Liides 3,5 mm isane minipistik, 3,5 mm emane minipistik
Kullatud liides Jah

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles