Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kaabelheli 3,5 mm TRS kuni 6,35 mm ventilatsiooni BAUHH 2 m hall

Kaabelheli 3,5 mm TRS kuni 6,35 mm ventilatsiooni BAUHH 2 m hall
Laos
  • 13.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.66 €
Kaubamärgid Vention
Kauba ID: 1806297
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Vention Micro Jack 3,5 mm kuni 6,35 mm Micro Jack kaabel, 2 m, must

Ventioni kaablimudel BAUHH ühendab suurepärase kvaliteedi esteetikaga. Valmistatud vastupidavast puuvillasest punutisest ja kaetud PVC ümbrisega, tagab pikaajalise kaitse mehaaniliste vigastuste ja välistegurite eest. Selle tinatatud vasktraat ja alumiiniumfooliumiga varjestus tagavad suurepärase juhtivuse ja isolatsiooni, vähendades häireid. Kullatud pistikud tagavad optimaalse signaaliedastuse, samas kui universaalsed mikropistikud 3,5 mm ja 6,35 mm võimaldavad mitmekülgset kasutamist. Elegantne must värv lisab professionaalse ilme, muutes selle ideaalseks valikuks igale audiofiilile.

Vastupidav konstruktsioon

Vention BAUHH kaabel ühendab endas funktsionaalsuse ja vastupidavuse. Selle puuvillane punutis tagab kaabli vastupidavuse hõõrdumisele, paindumisele ja igapäevasele kasutamisele. Lisaks kaitseb PVC väliskest kaablit välistegurite, nagu niiskus ja mustus, eest.

Kaabli kaitse

Selle kaabli kaabel on valmistatud tinatatud vasest, tagades suurepärase juhtivuse ja korrosioonikindluse. Alumiiniumfooliumist varjestus on täiendav kaitsebarjäär, mis tagab tõhusa isolatsiooni ja minimeerib häireid. Üheskoos loovad need kombinatsiooni, mis tagab pikaajalise kasutamise ilma helikvaliteeti kaotamata.

Kullatud pistikud

Ventioni kaabli pistikud on kullatud, mis mitte ainult ei lisa elegantsi, vaid, mis kõige tähtsam, tagab optimaalse juhtivuse ja minimeerib signaali kvaliteedi kadumise riski. See tagab, et heli edastatakse puhtalt ja häireteta.

Mitmekülgne rakendus

See kaabel on uskumatult mitmekülgne. Seda saab ühendada erinevate heliseadmetega, nagu kõlarid, võimendid, kitarrid või mikserpuldid. Selle mikropistiku 3,5 mm ja mikropistiku 6,35 mm pistikud võimaldavad laia valikut ühendusi, muutes selle ideaalseks valikuks nii professionaalidele kui ka amatööridele.

Bränd Vention
Mudel BAUHH
Värv Must
Pikkus 2 m
Ühendus Mikropistikupesa 3,5 mm, mikropistikupesa 6,35 mm
Kullatud pistikud Jah

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles