Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kaabel USB 2.0 A kuni Micro USB Vention COAHC 3A 0,25 m hall

  • 10.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 3.66 €
Kaubamärgid Vention
Kauba ID: 1806348
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

USB 2.0 A kuni Micro-B 3A kaabel 0,25 m ventilatsiooniga COAHC hall

Vention COAHC kaabel ühendab elegantsi, vastupidavuse ja jõudluse ühes. Sellega saate mitte ainult mugavuse, vaid ka kindluse, et teie seadmed on alati töövalmis. See on asendamatu tööriist neile, kes hindavad kvaliteeti ja usaldusväärsust. Avastage laadimise ja andmeedastuse uus standard kohe!

Vention/COAHC/1

Ainulaadne disain ja vastupidavus

Ventioni COAHC-kaabel on loodud vastupidavust ja jõudlust silmas pidades. Selle alumiiniumisulamist kate ei näe mitte ainult elegantne välja, vaid hoiab ära ka kaabli venimise. See tähendab, et kaabel teenib teid palju aastaid, ilma et kvaliteet langeks. Lisaks on see kulumiskindel ja ei lähe kergesti sassi. 0,25 m pikkusega sobib see suurepäraselt erinevatesse olukordadesse.

Vention/COAHC/1

Usaldusväärne laadimine

COAHC-kaabel võimaldab kiiret laadimist, tagades, et teie seadmed on kiirelt kasutusvalmis. Te ei raiska väärtuslikku aega pikkadele laadimisprotsessidele, andes teile rohkem ruumi selle jaoks, mis on tõeliselt oluline!

Vention/COAHC/1

Tõhus andmeedastus

Ventioni kaabel võimaldab lisaks kiirlaadimisele ka andmeedastust. See on suurepärane tööriist failide sünkroonimiseks seadmete vahel. Andmeedastuse usaldusväärsus tagab, et teie failid on alati seal, kus nad olema peaksid.

Vention/COAHC/1

Tootja Vention
Mudel COAHC
Pikkus 0,25 m
Liides USB-st Micro USB-le
Kiire laadimine Jah
Andmeedastus Jah
Materjal Alumiiniumisulamist kate

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles