Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kaabel HDMI 2.0 Vention AAQBH 2m, nurga all 270°, 4K 60Hz (must)

Kaabel HDMI 2.0 Vention AAQBH 2m, nurga all 270°, 4K 60Hz (must)
Laos
  • 13.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.66 €
Kaubamärgid Vention
Kauba ID: 1806149
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Ventilatsioonitoru AAQBH 2 m HDMI-kaabel, 270° nurga all

Vention AAQBH HDMI-kaabel on varustatud 270° nurga all oleva pistikuga, mis võimaldab seda mugavalt ühendada ka kitsastes kohtades. See toetab 4K eraldusvõimet ja paistab silma 3D-tehnoloogia toega. See võimaldab ka heli ja video samaaegset edastamist. Toode ühildub paljude populaarsete seadmetega ja on tuntud oma erakordse vastupidavuse poolest – te ei pea muretsema selle kiire kahjustamise pärast.

Läbimõeldud disain

Kas teleri taga on ruum otsas? Vention AAQBH kaabel tuleb kasuks! Selle 270° nurga all olev pistik tagab, et miski ei ulatu välja ja õigesse porti ühendamiseks ei pea te kaablit liigselt painutama. Toode on ka väga vastupidav. PVC-kate kaitseb seda kahjustuste eest ning kullatud pistikud tagavad suurema vastupidavuse ja häirekindluse. Lisaks tagab vasega kaetud traat stabiilse signaaliülekande.

Kogege kodukino kvaliteeti

Kaabel toetab 4K eraldusvõimet, pakkudes selget ja üksikasjalikku pilti. Nüüd ei jää te filmide vaatamise või mängude mängimise ajal ükski detail märkamata! Toode võimaldab ka samaaegset heli- ja videoedastust. Selle lisaeelis on 18 Gbps ribalaius ja HDR-tehnoloogia tugi, mis tagab erksad ja erksad värvid.

Lai ühilduvus – mitu rakendust

Ühilduvusprobleemide pärast pole vaja muretseda. Ventioni kaabliga saab ühendada näiteks arvuti projektoriga või mängukonsooli teleriga. Saadaval on ka erinevad kuvarežiimid, näiteks dubleerimine või ekraanilaiendus. Valige usaldusväärsed lahendused ja jätke piirangutega hüvasti!

Bränd Vention
Mudel AAQBH
Värv Must
Liides HDMI 2.0
Maksimaalne eraldusvõime 4K @ 60Hz
Materjal PVC
Kaabli pikkus 2 m

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles