Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kaabel Audio AUX 3,5mm kuni 90° 3,5mm tuulutus BAKBF-T 1m must

Kaabel Audio AUX 3,5mm kuni 90° 3,5mm tuulutus BAKBF-T 1m must
Laos
  • 11.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4 €
Kaubamärgid Vention
Kauba ID: 1806294
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Vention BAKBF-T 1 m nurga all oleva minipistikuga 3,5 mm AUX kaabel (must).

Ventioni nurga all olev kaabel on iga muusika- ja tehnoloogiasõbra jaoks kohustuslik tarvik. See on loodud mugavust ja kvaliteeti silmas pidades ning ühendab endas vastupidavuse, paindlikkuse ja suurepärase helikvaliteedi. Tänu oma disainile on seda lihtne kasutada isegi ümbrisega telefoni kasutades. See sobib ideaalselt neile, kes hindavad igapäevaselt töökindlust ja mugavust.

Vention/BAKBF-T/1

Lai ühilduvus

Ventioni nurga all olev kaabel on usaldusväärne ja mitmekülgne tarvik, mis töötab paljudes olukordades. See ühildub erinevate seadmetega, nagu telefonid, arvutid, kõrvaklapid, tahvelarvutid ja MP3-d. Lisaks tagavad need suurepärase helikvaliteedi. Ventioni kaabel sobib ideaalselt ka autos kasutamiseks, võimaldades teil reisil olles oma lemmikmuusikat nautida.

Vention/BAKBF-T/2

Läbimõeldud disain

Ventioni kaabel on tippkvaliteediga toode, mis on valmistatud materjalidest, mis tagavad paindlikkuse ja vastupidavuse. Tänu läbimõeldud disainile on seda kaablit lihtne ühendada ja lahti ühendada, isegi kui telefon on ümbrises, pakkudes mugavust igapäevaseks kasutamiseks. Veelgi enam, see kaabel pakub suurepärast helikvaliteeti, võimaldades teil nautida selget ja tasakaalustatud heli olenemata kasutatavast seadmest.

Vention/BAKBF-T/3
Tootja Vention
Värv Must
Pikkus 1 m
Pistiku mõõtmed 13,7 × 14,7 mm
Liides minipesa 3,5 mm AUX
Materjal alumiiniumi sulam
Liidese materjal TPE

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles