Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kaabel Audio 3,5 mm minipistik Vention BAWBH 2m must

Kaabel Audio 3,5 mm minipistik Vention BAWBH 2m must
Laos
  • 11.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4 €
Kaubamärgid Vention
Kauba ID: 1806303
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Vention Micro Jack 3,5 mm kuni Micro Jack 3,5 mm kaabel 2 m

Tänapäeva maailmas on helikvaliteet meie igapäevaelus ülioluline, olgu selleks siis lemmikmuusika saatel lõõgastumiseks, lähedastega telefonivestlusteks või filmi vaatamiseks. Vention Micro Jack 3,5 mm kuni 3,5 mm Micro Jack kaabel 2m ühendab tehnoloogia ja tähelepanu väikseimatele detailidele, tagades suurepärased akustilised kogemused.

Emailitud vasest tuum

Iga kaabli süda on selle tuum. Vention Micro Jack 3,5 mm kaabel on varustatud emailitud vasesüdamikuga. See funktsioon tagab suurepärase juhtivuse, mille tulemuseks on puhas ja häireteta helivoog. Vask pole mitte ainult väga juhtiv materjal, vaid ka vastupidav, tagades kaabli pikaealisuse.

TPE ja puuvillase punutud välisjope

Kaitse ja vastupidavus on sama olulised kui juhtivus. Kaabel on mõeldud igapäevaseks kasutamiseks, seega lisab TPE väliskate paindlikkust ja vastupidavust mehaanilistele vigastustele. Lisaks ei suurenda puuvillane põimitud välimine kiht mitte ainult kaabli vastupidavust, vaid annab sellele ka elegantse ja kaasaegse välimuse.

Hi-Fi heli

Helikvaliteet on iga helihuvilise jaoks ülioluline omadus. Tänu täiustatud konstruktsioonile ja kvaliteetsetele materjalidele pakub Ventioni kaabel Hi-Fi heli. See tähendab, et võite oodata selget ja sügavat heli, mis taasesitab tõetruult iga noodi nüansse.

Bränd Vention
Mudel BAWBH
Värv Must
Pikkus 2 m

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles