Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kaabel-audio 3,5 mm minipistik Vention BAWBD 0,5 m must

Kaabel-audio 3,5 mm minipistik Vention BAWBD 0,5 m must
Laos
  • 11.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4 €
Kaubamärgid Vention
Kauba ID: 1806299
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Vention Micro Jack 3,5 mm kuni Micro Jack 3,5 mm kaabel 0,5 m

Tänapäeva maailmas mängib helikvaliteet meie igapäevaelus üliolulist rolli, olgu selleks siis lemmikmuusika saatel lõõgastumine, lähedastega telefonivestlus või filmi vaatamine. Vention Micro Jack 3,5–3,5 mm kaabel 0,5 m ühendab tehnoloogia ja tähelepanu kõige väiksematele detailidele, tagades suurepärased akustilised kogemused.

Emailitud vasesüdamik

Iga kaabli süda on selle tuum. Vention Micro Jack 3,5 mm kaabel on varustatud emailitud vasest südamikuga, mis tagab suurepärase juhtivuse, mille tulemuseks on puhas ja häireteta helivoog. Vask ei ole mitte ainult väga juhtiv, vaid ka vastupidav, tagades kaabli pikaealisuse.

TPU väliskest ja puuvillane punutud jope

Kaitse ja vastupidavus on sama olulised kui juhtivuse kvaliteet. Kaabel on mõeldud igapäevaseks kasutamiseks, seega lisab TPU väliskest paindlikkust ja vastupidavust mehaanilistele vigastustele. Lisaks ei suurenda puuvillane punutud jakk mitte ainult kaabli vastupidavust, vaid annab sellele ka elegantse ja kaasaegse välimuse.

Hi-Fi heli

Helikvaliteet on iga helihuvilise jaoks ülioluline omadus. Tänu täiustatud konstruktsioonile ja kvaliteetsetele materjalidele pakub Ventioni kaabel Hi-Fi heli. See tähendab, et võite oodata selget ja sügavat heli, mis tabab tõetruult iga noodi nüansse.

Bränd Vention
Mudel BAWBD
Värv Must
Pikkus 0,5 m

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles