Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kaabel Audio 3,5 mm mini Jack Vention BAWBF 1m must

Kaabel Audio 3,5 mm mini Jack Vention BAWBF 1m must
Laos
  • 11.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4 €
Kaubamärgid Vention
Kauba ID: 1806300
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Vention Micro Jack 3,5 mm kuni Micro Jack 3,5 mm kaabel 1 m

Tänapäeva maailmas mängib helikvaliteet meie igapäevaelus üliolulist rolli, olgu selleks siis lemmikmuusika saatel lõõgastumine, lähedastega telefonivestlus või filmi vaatamine. Vention Micro Jack 3,5 mm kuni 3,5 mm Micro Jack kaabel, 1 m, ühendab tehnoloogia üksikasjaliku tähelepanuga, tagades suurepärase akustilise kogemuse.

Emailiga kaetud vasksüdamik

Iga kaabli süda on selle tuum. Vention Micro Jack 3,5 mm kaabel on varustatud emailiga kaetud vasksüdamikuga, mis tagab suurepärase juhtivuse, mille tulemuseks on puhas ja moonutusteta helivoog. Vask pole mitte ainult väga juhtiv materjal, vaid ka vastupidav, pakkudes kaablile kauakestvat jõudlust.

TPE välisjope ja puuvillane punutis

Kaitse ja vastupidavus on sama olulised kui juhtivus. Kaabel on mõeldud igapäevaseks kasutamiseks, mistõttu lisab TPE väliskate paindlikkust ja vastupidavust mehaanilistele vigastustele. Lisaks ei suurenda puuvillane punutis mitte ainult kaabli vastupidavust, vaid annab sellele ka elegantse ja kaasaegse välimuse.

Hi-Fi heli

Helikvaliteet on iga helihuvilise jaoks ülioluline omadus. Tänu täiustatud konstruktsioonile ja kvaliteetsetele materjalidele pakub Ventioni kaabel Hi-Fi heli. See tähendab, et võite oodata selget ja sügavat heli, mis tabab tõetruult iga noodi nüansse.

Bränd Vention
Mudel BAWBF
Värv Must
Pikkus 1 m

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles