Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kaabel Audio 2x 3,5 mm isane kuni 3,5 mm emane Vention BBUBY 0,3 m must

Kaabel Audio 2x 3,5 mm isane kuni 3,5 mm emane Vention BBUBY 0,3 m must
Laos
  • 11.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4 €
Kaubamärgid Vention
Kauba ID: 1806307
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Helikaabel 2x 3,5mm 0,3m Vention BBUBY must

See kompaktne helikaabel on varustatud kahe 3,5 mm sisepistikuga ja ühe 3,5 mm sisepistikuga. See võimaldab ühendada kõrvaklapid arvuti või sülearvutiga, pakkudes suuremat mugavust ja võimalust mängida mänge või pidada vabalt veebikoosolekuid. 0,3-meetrise pikkusega ei ole see mitte ainult funktsionaalne, vaid ka kompaktne ja hõlpsasti kaasaskantav.

Vention/BBUBY/1

Tugev konstruktsioon

Vention on kaubamärk, mis on tuntud oma kvaliteetsete toodete poolest. BBUBY kaabel on tugeva konstruktsiooniga ja sellel on kullatud pistikud, mis tagab usaldusväärse ühenduse ja kaitse helikvaliteedi kadumise eest. Te ei pea muretsema signaali kadumise või muude häirete pärast.

Vention/BBUBY/2

Täielik mugavus mängimise ajal

See kaabel võimaldab teil mängida võrgus vabalt, ilma spetsiaalseid kõrvaklappe kasutamata. Selle abiga saate ühendada oma lemmikkõrvaklapid sülearvuti või lauaarvutiga. Kaabel toetab mitte ainult helisignaali, vaid ka mikrofoni funktsiooni, nii et saate pidada juhuslikke vestlusi. Olenemata sellest, kas armastate muusikat, filme või mänge, pakub see kaabel teile selget heli ja mugavust.

Vention/BBUBY/3

Tootja Vention
Mudel BBUBY
Värv Must
Pikkus 0,3 m
Ühendused 2 x heli 3,5 mm isane + heli 3,5 mm emane
Materjal Alumiiniumsulam/PVC

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles