Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kaabel 2.0 HDMI Vention AACBF 4K 60Hz, 1m (must)

  • 11.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4 €
Kaubamärgid Vention
Kauba ID: 1806131
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Ventilatsiooni AACBF 1m HDMI-kaabel

Ventioni HDMI-kaabel on mitmekülgne tarvik filmide vaatamiseks, mängimiseks ja muuks. See toetab 4K eraldusvõimet ja võimaldab samaaegset video ja heli edastamist. See pakub rikkalikke detaile ja erksaid värve ning selle lai ühilduvus tagab, et saate seda kasutada paljude seadmetega. Toode on tuntud ka oma kvaliteetse ehituse poolest – PVC-kate kaitseb seda vigastuste eest ning kullatud pistikud on korrosiooni- ja kulumiskindlad.

Kogege fantastilisi hetki

4K eraldusvõime ja 60 Hz värskendussagedusega on ekraanil kuvatav pilt erakordselt sujuv ja detailne. Vention AACBF HDMI-kaabel pakub 18 Gbps ribalaiust ja HDR-tehnoloogiat, pakkudes erksaid ja kauneid värve. Toode toetab ka 3D-kuva – nüüd tunnete end mugavalt oma kodus kinos! Lisaks ei pea te lisakaableid ostma, kuna saate samaaegselt edastada nii videot kui ka heli.

Lai ühilduvus – mitu rakendust

Kaabel ühildub enamiku populaarsete seadmetega, nagu sülearvutid, arvutid, nutikastid, telerikastid, mängukonsoolid, telerid, monitorid ja projektorid. See muudab selle mitmekülgseks erinevate rakenduste jaoks. See tuleb kasuks mängusessioonidel, filmiõhtutel või tööl esitlusi pidades – võimalused on tõeliselt laialdased! Lisaks toetab kaabel erinevaid kuvamisrežiime, sealhulgas ekraani pikendamist ja dubleerimist.

Bränd Vention
Mudel AACBF
Värv Must
Tüüp HDMI
Maksimaalne eraldusvõime 4K@60Hz/4K@30Hz
Materjal PVC
Kaabli pikkus 1 m

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles