Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Jya Fjord Pro Air Purifier on nutikas õhuniisutaja

  • 213.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 71.33 €
Kaubamärgid Smartmi
Kauba ID: 1533315
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Intelligentne aurustav õhupuhasti Jya Fjord Pro õhupuhasti

Jya Fjord Pro on suure jõudlusega nutikas aurustav õhupuhasti, mis eraldab 550 m³ õhku tunnis, võimaldades teil puhastada õhku ruumides, mille pindala on 409 m² kuni 710 m². HEPA H13 filtrit ja aktiivsöekihti kasutades eemaldab see tõhusalt lemmikloomade karvad, õietolmu, lõhnad, kodukeemia aurud, tolmu ja viirused, tagades siseruumides viibijate tervise. See ei vaja erilist hooldust – filtrit tuleb vahetada vaid kord kolme kuu jooksul. Seade on varustatud kvaliteetsete anduritega, mis jälgivad PM2,5, PM10, TVOC (lenduvad orgaanilised ühendid kokku), temperatuuri ja niiskust kodus, võimaldades kasutajal õppida olulist keskkonnateavet. Fjord Pro ühildub kaugjuhtimispuldi jaoks Amazon Alexa, Google Assistanti ja Apple HomeKitiga. Stiilne hõbedane korpus muudab selle ka atraktiivseks kodukaunistuseks.

Puhastamise tõhusus ja ulatus

Jya Fjord Pro puhastab tõhusalt õhku muljetavaldavas ruumis vahemikus 409 m² kuni 710 m², pakkudes 550 m³ puhast õhku tunnis. See muudab seadme ideaalseks lahenduseks suurtesse kodudesse või kontoriruumidesse, kus õhukvaliteet on mugavuse ja tervise seisukohalt ülioluline. Puhastaja reguleerib nutikalt oma tööd vastavalt ruumi tingimustele, tagades optimaalse niiskuse ja õhu puhtuse. Lisaks muudab elegantne hõbedane korpus Jya Fjord Pro mitte ainult funktsionaalseks, vaid ka esteetiliseks interjööri elemendiks.

Arukas õhukvaliteedi kontroll

Integreerides täiustatud andureid, mis jälgivad PM2.5, PM10, lenduvate orgaaniliste ühendite osakesi, samuti niiskust ja temperatuuri, pole Jya Fjord Pro mitte ainult puhasti, vaid ka nutikas õhukvaliteedi jälgimiskeskus. Täpsete mõõtmiste abil on kasutajal täielik juurdepääs sisekeskkonna keskkonnateabele, mis aitab neil teha teadlikke otsuseid oma kodu või kontori tingimuste kohta. See funktsioon on eriti kasulik allergikutele ja muutuvate ilmastikutingimuste suhtes tundlikele inimestele.

Targa kodu integreerimine

Ühilduvus selliste süsteemidega nagu Amazon Alexa, Google Assistant ja Apple HomeKit tähendab, et Jya Fjord Pro saab hõlpsasti integreerida kasutaja targa kodu ökosüsteemi. Kaugjuhtimispult ning juurdepääs õhukvaliteedi ja seadme oleku andmetele muudavad puhastamise juhtimise äärmiselt mugavaks ja intuitiivseks. See funktsionaalsus võimaldab kasutajal kohandada seadme tööd vastavalt individuaalsetele vajadustele isegi kodust eemal olles.

Täiustatud õhupuhastus

Kasutades HEPA H13 filtreerimistehnoloogiat ja aktiivsöe kihti, eemaldab Jya Fjord Pro tõhusalt rea saasteaineid, nagu lemmikloomade karvad, õietolm, tolm, viirused ja kodukeemia aurud. Praktikas tähendab see, et õhk teie ümber on palju puhtam. HEPA filtreerimine on tuntud ja hinnatud tehnoloogia, mis suudab kinni püüda ka kõige väiksemad osakesed, tagades sellega, et hingatav õhk on oluliselt tervislikum.

Lihtne hooldus

Fjord Pro mudeli üks eeliseid on minimaalne hooldus. Filtri vahetamine iga kolme kuu tagant on ainus ülesanne, mida kasutaja peab seadme parimas seisukorras hoidmiseks tegema. Protsess on kiire ja intuitiivne, mis tähendab, et isegi need, kes selliseid seadmeid ei tunne, saavad puhastit hõlpsalt hooldada. Nõuetekohane hooldus tagab, et Fjord Pro töötab tõhusalt pikka aega, pakkudes kvaliteetset siseõhku.

Paki sisu

Õhupuhasti x 1

Puhastusfilter x 1

Toiteallikas x 1

Kasutusjuhend x 1

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles
Bränd Smartmi
Mudel JYKQJHQPR1
Värv Hõbedane