Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Juukselõikusmasin (3-21mm) ENCHEN BOOST-W

Juukselõikusmasin (3-21mm) ENCHEN BOOST-W
Laos
  • 18.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6.33 €
Kaubamärgid Enchen
Kauba ID: 1457625
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Bränd ENCHEN on osa Xiaomi ökosüsteemist.

Juukselõikusmasin ENCHEN Boost-W

Te ei pea enam juuksuris raha kulutama – nüüd saate kodus hoolikalt juukseid lõigata! Juukselõikur ENCHEN on varustatud kvaliteetsete teradega, mille pikkust saab reguleerida 3-21 mm, kasutades sissetõmmatavat kammikinnitust. 600 mAh laetav aku tagab pika tööea ning kaasasolevad tarvikud, nagu teraõli ja puhastushari, muudavad selle hooldamise lihtsaks.

Reguleeritav tera pikkus

Öelge hüvasti paljude erinevate habemenuga. Brändi ENCHEN seade on varustatud spetsiaalselt disainitud ülestõstetava kattega, mis võimaldab reguleerida tera pikkust 7 sammuga vahemikus 3/6/9/12/15/18/21 mm. See muudab selle ideaalseks muuhulgas laste juuste lõikamiseks, kõrvetiste kujundamiseks või erinevate soengute loomiseks. See ei ole aga võimaluste lõpp. Korki eemaldades saate juukseid lühendada 0,7 mm pikkuseks.

Pikk tööaeg – mugav laadimine

Vabastage end kaablitest ja omage juukseid lõigates rohkem liikumisvabadust. Juukselõikur ENCHEN saab töötada juhtmevabalt – sellel on sisseehitatud 600 mAh aku. Täielikult laetuna võib see vastu pidada kuni 3 kuud! Kaasasolev USB-C kaabel võimaldab mugavalt laadida seadet laadija, toitepanga või isegi sülearvuti abil. Umbes 1-1,5 tunni pärast on habemenuga taas kasutusvalmis! Toode on varustatud ka intelligentse laadimiskaitsega.

Täpsus ja ohutus

Uurige, kuidas täpne soeng võtab vähem aega! Raseerija on varustatud kvaliteetse keraamilise lõikepeaga, mis võimaldab kiiresti ja tõhusalt juukseid lõigata ilma tõmbamata või ärritust tekitamata. Lisaks ei pea te tänu ümaratele teradele muretsema enda lõikamise pärast. Kõik see muudab seadme ideaalseks nii täiskasvanutele kui ka lastele!

Usaldusväärne töö – valida 2 kiiruse vahel

Kaasaegne mootor vastutab habemenuga tõhusa töötamise eest. Samuti saate valida kahe kiiruse vahel, et kohandada selle jõudlust vastavalt oma vajadustele. Enamasti sobib ideaalselt Normal režiim (4500 p/min) ja eriti paksudele juustele sobib Turbo režiim (5800 p/min). Samas töötab seade ülivaikselt – selle helitugevus on vaid umbes 55 dB.

Veel rohkem mugavusi

Juuste lõikamine pole kunagi olnud nii lihtne ja mugav. Juukselõikusmasinat ENCHEN Boost on äärmiselt lihtne kasutada ja see sobib ideaalselt teie kätte, pakkudes konkurentsitult mugavust. Kerge ja mugav - kasutate seda edukalt mitte ainult kodus, vaid ka näiteks puhkusel. See ei võta teie kohvris palju ruumi! Samuti saate hõlpsalt eemaldada seadme pea ja pesta seda jooksva vee all. See hoiab ära bakterite kasvu ja vähendab nahaprobleemide riski.

Kasti

  • Sissetõmmatava kammi kinnitusega juukselõikur
  • USB-C laadimiskaabel
  • Puhastushari
  • Tera õli
Bränd ENCHEN
Nimi Juukselõikusmasin
Mudel BOOST-W
Värv Valge
Tera pikkuse reguleerimine Jah, 7-käiguline, 3-21 mm
Kiirus Tavarežiim: 4500 p/min;
Turborežiim: 5800 p/min;
Müratase Umbes 55 dB
Aku mahutavus 600 mAh
Laadimisaeg Umbes 1-1,5 tundi
Laadimisliides USB-C
Nimipinge 5V
Hinnatud jõud 5 W

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles