Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Juhtmeta tolmuimeja INSE S6T

  • 121.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 40.66 €
Kaubamärgid INSE
Kauba ID: 1806759
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Akupulgaga tolmuimeja INSE S6T

Juhtmeta tolmuimeja INSE S6T on mitmekülgne seade, mis vastab tänapäevaste kasutajate kõrgetele nõudmistele tõhususe, kasutuslihtsuse ja hügieeni osas. Tänu täiustatud vaakumtehnoloogiale pakub see vaakum imemisvõimsust 23000Pa, võimaldades erinevate pindade põhjalikku puhastamist. 300 W harjadeta mootori ja suure 25 000 mAh akuga varustatud INSE S6T tagab pikaajalise jõudluse ilma tõhusust kaotamata. Selle mitmekülgsus, mis võimaldab seda kasutada nii põranda- kui ka käeshoitava tolmuimejana, rahuldab ka kõige nõudlikuma kasutaja vajadused. Lisaks tagavad viiekihiline filtreerimissüsteem ja pestavad filtrid puhta õhu ja lihtsa hoolduse. Allpool on selle uuendusliku seadme viis põhifunktsiooni.

Traditsiooniline ja käeshoitav tolmuimeja

INSE S6T tolmuimeja paistab silma oma mitmekülgsusega, võimaldades seda kasutada nii traditsioonilise vardaga põrandatolmuimejana kui ka käeshoitava tolmuimejana. See praktiline lahendus võimaldab seadet kiiresti kohandada hetkevajadustega alates põrandate sügavpuhastusest kuni prahi kiire eemaldamiseni mööblilt või autost. Vahetatavate lisaseadmetega muutub tolmuimeja uskumatult mitmekülgseks, muutes selle ideaalseks tööriistaks puhtuse säilitamiseks teie kodu igas nurgas.

Filtreerimissüsteem

INSE S6T Vacuumi viiekihiline filtreerimissüsteem eemaldab tõhusalt 99,99% saasteainetest õhust, tagades mitte ainult põhjaliku põrandapuhastuse, vaid ka siseõhu kvaliteedi paranemise. See süsteem on ülioluline allergikutele ja neile, kes peavad oma kodudes esmatähtsaks kõrget hügieenitaset. Filtreid on lihtne pesta, vähendades oluliselt kasutuskulusid ja suurendades seadme vastupidavust.

Imemisvõimsus ja harjadeta mootor

300 W harjadeta mootor koos muljetavaldava 23 000 Pa imemisvõimsusega võimaldab INSE S6T vaakumil võidelda ka kõige tugevama mustusega. Need tehnilised parameetrid tagavad kõrge puhastusefektiivsuse, vähendades puhastusaega ja suurendades kasutaja mugavust. Võimas mootor tagab ka seadme pikema eluea, minimeerides rikete riski.

Laadimine ja aku mahutavus

Tolmuimeja on varustatud 25000 mAh akuga, mis võimaldab pikemat puhastamist ilma sagedase laadimiseta. Seade pakub kahte laadimisvõimalust – kaabli otse ühendamine seadme akuga või eemaldatava aku laadimine, mis suurendab kasutaja mugavust veelgi. Aku laetuse indikaator annab teada, millal on aeg laadida, välistades ootamatute katkestuste ohu töö ajal.

Ergonoomika ja disain

INSE S6T vaakum on loodud kasutaja mugavust silmas pidades ja sellel on ergonoomiline disain, sealhulgas varda külgmised ja vertikaalsed kaldenurgad vastavalt 150° ja 90°, muutes raskesti ligipääsetavatesse kohtadesse jõudmise lihtsamaks. 25 cm harja laius võimaldab kiirelt ja tõhusalt puhastada suuremaid pindu. Veelgi enam, selle kerge disain ja intuitiivne juhtimine muudavad tolmuimemise vähem väsitavaks ja isegi nauditavaks.

Bränd INSE
Mudel S6T
Värv Sinine
Imemisvõimsus 23 000 Pa
Harjadeta mootor 300W
Aku mahutavus 25000 mAh
Tolmupaagi maht 1,2l
Toru külgnurk 150°
Vertikaalne toru nurk 90°
Pintsli laius 25 cm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles