Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Juhtmeta miniprojektor BYINTEK R19

  • 485.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 162 €
Kaubamärgid BYINTEK
Kauba ID: 1459082
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Miniprojektor BYINTEK R19

Nüüd saate mugavalt suurel ekraanil filme vaadata ja mänge mängida. Projektor BYINTEK R19 tekitab tunde, nagu oleksite kinosaalis! See toetab eraldusvõimet kuni 4K ja sellel on kaks 5W Hi-Fi kõlarit. See pakub ka WiFi-tuge ja tänu Android 6.0-le võimaldab teil vabalt kasutada selliseid rakendusi nagu Netflix ja YouTube. See paistab silma 700 luumenise heledusega ja pakub mitmeid ühenduvusvõimalusi (juhtmega ja traadita). Lisaks kuvab seade pilte diagonaalselt kuni 300 tolli.

Suur pilt – palju rakendusvõimalusi

Looge oma tuppa teatrituba. Projektor võimaldab projitseerida 30-300 tollise diagonaaliga pilti 1-6 m kauguselt See tähendab, et saad seda edukalt kasutada nii väikestes kui suurtes ruumides ja isegi õues, näiteks aias! Lisaks saate selle lakke riputada, statiivile kinnitada või lihtsalt lauale asetada. See on ideaalne, kui soovite näiteks sõpradega filmiõhtut pidada, sõpradega mängu vaadata või tööl esitlust pidada!

Mitu saadaolevat porti

Ütle piirangutega hüvasti. Projektor on laialdaselt ühilduv, nii et saate oma seadmeid sellega hõlpsalt ühendada. Teie käsutuses on sellised pordid nagu USB, HDMI, 3,5 mm minipistiku väljund ja TF-kaardi pesa. Nii saad mugavalt mängida väliselt meediumilt filme või ühendada projektoriga lisakõlareid. R19 ühildub ka DVD-de, arvutite, sülearvutite, tahvelarvutite, nutitelefonide, PlayStation 4 konsoolide ja muuga!

Imeline pilt

Erksad, üksikasjalikud pildid ja erakordne sujuvus on vaid mõned R19 tugevatest külgedest. Seade kasutab kvaliteetset DMD-kiipi ja toetab selliseid tehnoloogiaid nagu HDR 10 ja MEMC. Samuti on sellel eraldusvõime 1280x800 ja 4K tugi (HDMI-kaabli kaudu). Kõik see tagab fantastilise pildikvaliteedi ja teravad, loomulikud värvid. Projektor toetab ka 3D-d (DLP-LINK), nii et teid võidakse sõna otseses mõttes viia oma lemmikfilmi maailma ja tunda, et olete oma toas põnevate sündmuste keskmes!

Android 6.0

Nautige oma meelelahutust veelgi rohkem. Projektor toetab Bluetooth 4.0 ja Wi-Fi 2.4G/5G ning kasutab operatsioonisüsteemi Android 6.0. See tähendab, et saate vabalt installida oma valitud rakendusi, kasutada oma veebibrauserit ja vaadata filme, mis on saadaval sellistel platvormidel nagu YouTube, Netflix ja Amazon Prime Video. Teil on ka võimalus projektoriga juhtmevabalt ühendada. Seade toetab Miracasti, DLNA ja Airplay (Happycast rakenduse kaudu).

Mugav

R19 projektorit on äärmiselt lihtne kasutada. Tarnekomplekt sisaldab praktilist kaugjuhtimispulti, mis võimaldab seadet kaugjuhtida. Sellega ei saa seda mitte ainult sisse või välja lülitada, vaid ka näiteks fookust reguleerida, helitugevust reguleerida, kõlareid vaigistada või 3D-režiimi lülituda. Enam pole vaja iga kord mugavalt diivanilt või toolilt püsti tõusta! Projektorit saate juhtida ka sisseehitatud nuppude abil.

Usaldusväärne jõudlus

Investeerige kõrgeima kvaliteediga viimistlusse ja ostke projektor, mis kestab aastaid. LED-lambi mudeli R19 kasutusiga on ligikaudu 30 000 tundi, mis tähendab kuni 10 aastat kasutusiga. Seade on ka üllatavalt vaikne – pole vaja muretseda häiriva müra pärast. Lisaks on selle toiteallikaks täiustatud MStar6A648 protsessor ja võimas mootor sujuvaks ja usaldusväärseks tööks. Samas on projektor ülimalt kerge ja mugav – see kaalub vaid 754 g Nii et võid selle endaga kõikjale kaasa võtta ja oma kino üles seada kuhu iganes soovid!

Hankige veelgi rohkem funktsioone

Projektori võimalused ei piirdu sellega! P19 pakub elektroonilist suumi ja fookust, nii et saate pilti hõlpsalt oma ootustele vastavaks kohandada. Samuti on ±40° vertikaalse trapetsikorrektsiooni võimalus (automaatne ja käsitsi). Tänu sellele saate hõlpsasti parandada projektori valest paigutusest tekkinud vead! Seadmel on ka sisseehitatud kaks 5 W Hi-Fi kõlarit, mis tagavad teile selge ja üksikasjaliku heli. Projektorit saab toita ka auto toiteadapteri abil, mida müüakse eraldi.

Kasti

  • Projektor
  • Toiteadapter
  • Pult
  • HDMI kaabel
  • Kasutusjuhend
Bränd BIINTEK
Mudel P19
Ekraani tüüp DLP
Natiivne eraldusvõime 1280x800
Maksimaalne eraldusvõime 4K HDMI kaabli kaudu
Kuvasuhe 16:9, 16:10, 4:3
3D tugi Jah (DLP-ühendus)
Projektsiooniala 30-300 tolli
Vundamendi kivi Automaatne/käsitsi vertikaalkorrektsioon
Keystone kraadid ±40°
WiFi 2,4G ja 5G
Bluetooth 4.0
Juhtmeta ühendus Jah
Android 6.0
Saade Jah
Heledus 700 ANSI luumenit
Kontrast 10000:1
Elektrooniline fookuse reguleerimine Jah
Elektrooniline suum Jah
Lambi eluiga u. 30 000 tundi
Teljest väljas jah, 100%
Mälu RAM 2 GB + ROM 32 GB
Energiatarve 35 W
Mõõtmed 220x127x46 mm
Kaal 754 g
Kõlarid 5 W x 2
Sisendid/väljundid HDMI, USB x2, TF-kaardi pesa, 3,5 mm minipesa, alalisvoolu sisend 19V/3A, võrguport, AV
Projektsiooni kaugus 1-6m
Omadused
Ühendus Juhtmeta (Wi-Fi)

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles