Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Juhtmeta miniprojektor BYINTEK R15

Juhtmeta miniprojektor BYINTEK R15
Laos
  • 377.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 126 €
Kaubamärgid BYINTEK
Kauba ID: 1459077
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Miniprojektor BYINTEK R15

Nüüd oma toas tunnete end nagu kinosaalis. BYINTEK R15 DLP projektor toetab 4K eraldusvõimet ja suudab projitseerida pilti maksimaalse diagonaaliga 300 tolli. Sellel on ka 3D-režiim ja 2 x 5 W kõlarid. See tagab vertikaalse trapetsikorrektsiooni ±40° ja selle heledus on 600 luumenit. Lisaks toetab seade Wi-Fi-ühendust ja tänu Android-süsteemile saate installida oma valitud rakendusi.

Palju rakendusi

See praktiline projektor sobib ideaalselt nii suurde kui ka väiksemasse ruumi. See suudab projitseerida 30"–300" diagonaaliga pilte 1–6 m kaugusele. Saadaval on ka erinevad kinnitusvõimalused. Näiteks võite selle asetada lauale, kinnitada statiivile või riputada lakke. See on suurepärane võimalus, kui soovid kontoris esitlust pidada, aias filmi vaadata või sõpradega mängu vaadata!

Mitmed ühendusvõimalused

Projektor on väga ühilduv, võimaldades teil hõlpsasti ühendada mis tahes teie valitud seadme. See on varustatud erinevate portidega, sealhulgas USB, HDMI ja TF-kaardi pesaga. Nii saate hõlpsasti ühendada sülearvuti, DVD, PlayStation 4 konsooli, USB-draivi ja palju muud! Nüüd on teil veelgi mugavam vaadata filmi, näidata sõpradele fotosid puhkusest või mängida suurel ekraanil mõnda mängu.

Suur pilt – palju detaile

Ärge laske ühelgi detailil teie eest põgeneda. Projektor pakub kuni 300 tolli suuruseid pilte – palju suuremaid, kui tavaline teler suudab pakkuda. Seade toetab ka DLP Link 3D-d – 3D-režiimile lülitumiseks vajutage lihtsalt kaugjuhtimispuldi nuppu. Lisaks kasutab projektor täiustatud MStar6A648 protsessorit ja elektrimootorit, seega toetab see isegi 4K eraldusvõimet (kaabli kaudu). Nautige eredaid ja selgeid pilte ja pakkuge endale unustamatu kogemus!

Android 6.0

Projektor toetab Wi-Fi 2.4G/5G ja Bluetooth 4.0, mis koos Androidiga annab palju rohkem võimalusi. See annab teile võimaluse rakendusi alla laadida ja kasutada selliseid platvorme nagu Netflix, YouTube ja Amazon Prime Video. Projektoriga saab ühendada ka juhtmevabalt. Seade toetab selliseid funktsioone nagu mitu ekraani, ekraani peegeldamine, Miracast ja Airplay (rakenduse HappyCast kaudu).

Kaasas praktiline kaugjuhtimispult.

Nautige veelgi mugavamat projektori juhtimist. Komplekti kuulub praktiline kaugjuhtimispult, mis tagab kiire ligipääsu kõige olulisematele funktsioonidele. Nüüd saate hõlpsalt reguleerida helitugevust, fookust, vaigistada kõlareid, lubada 3D-režiimi, minna avalehele, muuta seadeid ning käivitada või peatada seadet. Projektorit saate juhtida ka selle nuppude abil.

Lisamugavused

Hankige veelgi rohkem funktsioone. Projektor võimaldab vertikaalset trapetsikorrektsiooni (±40°). Nii on valest joondamisest põhjustatud vigu lihtne parandada. Seadmel on ka 2 sisseehitatud 5 W kõlarit. See tähendab, et see suudab pakkuda mitte ainult rikkalikult üksikasjalikku pilti, vaid ka kvaliteetset heli! Nüüd sukeldute veelgi rohkem filmi või oma lemmikmängu maailma. Veelgi enam, eraldi ostetav autotoiteadapter võimaldab projektori toiteallikana toita läbi auto sigaretisüütaja pesa. Nii et saate vabaõhukino!

Kasti

  • Projektor
  • Toiteadapter
  • Toitekaabel
  • Pult
  • Kasutusjuhend
Bränd BIINTEK
Mudel 15 randi
Ekraani tüüp DLP
Natiivne eraldusvõime 1280x800
Maksimaalne eraldusvõime 4K HDMI kaabli kaudu
Kuvasuhe 16:9, 16:10, 4:3
3D tugi Jah (DLP-ühendus)
Projektsiooniala 30-300 tolli
Vundamendi kivi Automaatne/käsitsi vertikaalne korrigeerimine
Keystone kraadid ±40°
WiFi 2,4G ja 5G
Bluetooth 4.0
Juhtmeta ühendus Jah
Android 6.0
Saade Jah
Heledus 600 ANSI luumenit
Kontrast 10000:1
Elektrooniline fookuse reguleerimine Jah
Lambi eluiga u. 30 000 tundi
Teljest väljas jah, 100%
Mälu RAM 2 GB + ROM 32 GB
Energiatarve 35 W
Mõõtmed 220x127x46 mm
Kaal 754 g
Kõlarid 5 W x 2
Sisendid/väljundid HDMI, AV, minipistik 3,5 mm, USB x2, alalisvoolu sisend 19 V/3 A, TF-kaardi pesa (kuni 32 GB), võrguport
Projektsiooni kaugus 1-6m
Omadused
Ühendus Juhtmeta (Wi-Fi)

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles