Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Juhtmeta mikrofon TIKTAALIK MIC+ (must)

Juhtmeta mikrofon TIKTAALIK MIC+ (must)
Laos
  • 57.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 19.33 €
Kaubamärgid TIKTAALIK
Kauba ID: 1460304
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Juhtmeta mikrofon TIKTAALIK MIC+ (must)

Mic+ on paljude kasulike funktsioonidega juhtmevaba mikrofon. Vlog, otsesaade, muusikasalvestus, intervjuud, videovestlus – see kompaktne seade sobib hästi nendeks ja sarnasteks olukordadeks. See töötab Androidi ja iOS-i operatsioonisüsteemidega ning ühendub Bluetoothi kaudu ühilduva seadmega. Lisaks on mikrofon varustatud spetsiaalse klambriga, mis võimaldab kinnitada Mic+ riiete, näiteks pluusi külge.

Erinevad rakendused

Mikrofon on oluline tööriist vlogijatele, YouTube'i sisuloojatele, ajakirjanikele, artistidele jne. Kasutate seda ka esitlusteks, veebiloenguteks, muusika salvestamiseks, õppevideote jms jaoks. Tiktaalik Mic+ töötab selliste platvormidega nagu Zoom , Twitch, YouTube. , Vimeo, Facebook Live ja Google Meet.

Suurepärane hääle jäädvustamine

Mikrofon Tiktaalik Mic+ pakub 16-bitist Hi-Fi helisalvestust kiirusega 48 bps, mis tagab täpse helisalvestuse. Lisaks aitab 8 mm kondensaatormikrofoni moodul vähendada ümbritsevat müra, näiteks tuulemüra. Lai sagedusvahemik tagab tasakaalustatud ja rikkalikult detailirohke heli, nii et saate edukalt salvestada ASMR-i või uut lugu.

Rohkem võimalusi

Kas salvestate intervjuu või edastate seda otseülekandes? Kui jah, siis on teile kasulik, kui teil on 2 mikrofoni. Kõik, mida pead tegema, on ühendada need nutitelefoniga ja aktiveerida salvestusfunktsioon spetsiaalses rakenduses. Nautige Tiktaalik Mic+ abil veelgi rohkem mugavust.

Saatja ja vastuvõtja režiim

Tiktaalik Mic+ mikrofonil on 2 töörežiimi: TX ja RX. Esimene toimib saatjana, võimaldades teil muuta juhtmega seadmed traadita seadmeteks. See tähendab, et kui ühendate mikrofoni teleriga kaabli kaudu, saate sellega ühendada näiteks TWS-i kõrvaklapid. Teisest küljest töötab vastuvõtja (RX) režiim hästi ka mitte-Bluetoothi seadmete jaoks. Need on näiteks kõlarid või autod. Selleks vajate 3,5 mm helikaablit (kaasas).

Kerge ja kompaktne

Tiktaalik Mic+ juhtmeta mikrofon töötab hästi nii sise- kui ka välistingimustes. See on kerge (18 g) ja kompaktne - selle pikkus on vaid 7 cm. Sa ei tunne isegi, et kannad seda. Lisaks võimaldab spetsiaalne klamber kinnitada mikrofoni pluusi või muu riideeseme külge. Võite selle asetada ka lauale või hoida seda käes.

Ühe laadimisega kuni 10 tundi

Nautige pikka mikrofoni tööaega. Tiktaalik Mic+ on varustatud 300 mAh liitiumakuga, mis tagab umbes 10 tundi pidevat salvestamist. Lisaks laadite selle umbes 30 minutiga 80% -ni. Kaasasolev USB-C kaabel muudab ülesande lihtsamaks. Mikrofon on varustatud ka värviindikaatoriga, mis teavitab valitud režiimist ja aku tühjenemisest.

Õues salvestamine

Tiktaalik Mic+ võimaldab salvestada praktiliselt ilma piiranguteta. See kasutab Bluetoothi versiooni 5.0 ja selle ulatus on kuni 20 meetrit, mis võimaldab teha kaadreid veidi pikemalt distantsilt. Veelgi enam, see kõrvaldab tõhusalt ümbritseva müra, et vaatajad saaksid keskenduda teie edastatavale sisule.

Lai ühilduvus

Kas olete mures, et teie mikrofon ei tööta teie seadmetega? Ära ole! Tiktaalik Mic+ ühildub selliste seadmetega nagu videokaamera, sülearvuti, nutitelefon, spordikaamera, teler, kõlarid jne. Saate selle ühendada ka lennukis või jooksulindil ekraaniga.

Spetsiaalne rakendus

Juurdepääs praktilistele funktsioonidele spetsiaalse rakendusega. See toetab 4K pildistamist, filtrite rakendamist või kaadri reguleerimist – 30/60 kaadrit ja pildi heledust. Samuti võimaldab see lubada/keelata mürasummutust. Lisaks töötab see Androidi ja iOS-i operatsioonisüsteemidega.

Kaasas

  • mikrofon
  • 3,5 mm helikaabel
  • USB-kaabel
  • RCA kaabel
  • juhtmega kõrvaklapid
  • kõrvakonksud (S/M/L)
  • tuuleklaas
  • kasutusjuhend
Tootja Tiktaalik
Mudel Mikrofon+
Värv must
Bluetoothi versioon 5.0
Proovivõtu sagedus 44,1 kHz
Traadita kanalid 2
Laadimisport USB-C
TPS väljundport 3,5 mm, 4 kontaktiga
Heli kodekid SBK, AAK
Kirjutage ribalaius 22 kHz
Operatsiooni aeg kuni kella 10ni
Aku mahutavus 300 mAh
Müra vähendamine 90 dB
Bluetoothi protokollid A2DP, AVRCP, HFP, HSP, PBAP, SPP, GATT

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles