Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Juhtmeta lahtised kõrvaklapid Joyroom JR-OE2 (roosa)

Juhtmeta lahtised kõrvaklapid Joyroom JR-OE2 (roosa)
Laos
  • 40.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 13.66 €
Kaubamärgid Joyroom
Kauba ID: 1533120
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Joyroom Openfree JR-OE2 Bone Conduction kõrvaklapid (tumesinine).

Luu juhtivad kõrvaklapid kasutavad helilainete juhina kolju luid. Nad liiguvad vibratsiooni kujul ja lähevad otse sisekõrva. Kõrvaklappe ei sisestata kuulmekäiku, vaid need asetatakse kõrvade kõrvale, võimaldades kasutajal kuulda nii muusikat kui ka ümbritsevaid helisid, mis suurendab turvalisust seadme kasutamisel näiteks sportimise ajal. Joyroom Openfree JR-OE2 on ergonoomilise disainiga kõrvaklapid, millel on eriti suured 16,2 mm draiverid, millel on suunatud helijaotus, et kaitsta teie privaatsust. Kõrvaklapid on varustatud kahe ENC mürasummutava mikrofoni ja intuitiivsete nuppudega, et muuta teie kasutamine võimalikult mugavaks. Lisaks on kõrvaklappidel kaasas 600 mAh mahutavusega ümbris, millest piisab kõrvaklappide laadimiseks kuni kaheks täislaadimiseks ning nende IPX5 veekindluse reiting tagab, et need sobivad suurepäraselt jooksmiseks või jõusaalis treenimiseks.

Joyroom/JR-OE2-Tumesinine/11

Ergonoomiline disain

Joyroom Openfree JR-OE2 istub mugavalt: need kõrvaklapid istuvad mugavalt kõrvaklappidel ilma neid pigistamata. Koos nende kerge disainiga on neid väga mugav kanda, nii et saate täielikult oma ülesannetele keskenduda. Silikoonist ja ABS plastikust valmistatud kõrvaklapid on puudutamisel meeldivad ega ärrita nahka.

Joyroom/JR-OE2-Tumesinine/1

Aku mahutavus ja aku tööiga

Mõlemad kõrvaklapid on varustatud 12 mAh laetavate akudega, mis võimaldavad neil 70% helitugevusega umbes 10 tundi muusikat mängida ja 5 tundi rääkida. Kõrvaklapid võivad ooterežiimis veeta 120 tundi. Kui neid on vaja laadida, pistetakse kõrvaklapid korpusesse, mille aku mahutavus on 600 mAh – sellest piisab kõrvaklappide kaheks täislaadimiseks. Kõrvaklappide ja ümbrise laadimisaeg on 1,5 tundi, toetatud pistiku tüüp on USB-C.

Joyroom/JR-OE2-Tumesinine/8

Pole kaableid, pole probleeme

Joyroom Openfree JR-OE2 kasutab Bluetoothi versiooni 5.3 tehnoloogiat, et ühenduda selliste seadmetega nagu telefonid, sülearvutid jne, välistades kaablite lahtiharutamise või kogemata kaablite tõmbamise. Bluetooth annab teile liikumisvabaduse.

Joyroom/JR-OE2-Tumesinine/9

Veekindel

Kas olete innukas jooksja, naudite rattasõitu või kuulate trenni tehes taskuhäälingusaateid? Fantastiline! Joyroom Openfree JR-OE2 IPX5 veekindlate kõrvaklappidega ei pea te muretsema, et higi või kerge vihm teie kõrvaklappe kahjustab – saate stressivabalt treenida ning nautida muusikat, audioraamatuid ja palju muud!

Joyroom/JR-OE2-Tumesinine/10

Vestlused ilma moonutusteta

Joyroom Openfree JR-OE2 kõrvaklapid, millel on topeltmikrofonid, ENC ümbritseva mürasummutus ja DT4.0 suunaline häälerelee, pakuvad suurepärast helikvaliteeti, et saaksite igal ajal mugavalt rääkida.

Joyroom/JR-OE2-Tumesinine/6

Installige sisu

  • Kõrvaklapid x2
  • Toimub
  • USB C kaabel
  • Juhtimine
Bränd Joyroom
Rida Openfree
Värv mereväe sinine
Mudel JR-OE2
Bluetoothi versioon 5.3
Veekindel IPX5
Kõlar φ16,2 mm
Töövahemik 10 m
Sagedusreaktsiooni vahemik 20Hz-20kHz
Muusika kuulamise aeg 10 tundi
Kõneaeg kell 5
Ooteaeg 120 tundi
Telefoni aku mahutavus 120 mAh
Juhtumi mahutavus 600 mAh (umbes 2 laadimistsüklit)
Laadimisaeg OKEI. 1,5 tundi
USB-port USB-C
Korpuse laadimisvõimsus 5V-1A
Materjal ABS silikoon
Kaal 12 g (üks tuub), 60 g (karp)
Omadused
Korpuse mudel
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles