Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Juhtmeta lahtised kõrvaklapid Joyroom JR-OE2 (oranž)

Juhtmeta lahtised kõrvaklapid Joyroom JR-OE2 (oranž)
Laos
  • 40.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 13.66 €
Kaubamärgid Joyroom
Kauba ID: 1533121
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Luu juhtivad kõrvaklapid Joyroom Openfree JR-OE2 (oranž).

Luu juhtivad kõrvaklapid kasutavad helilainete juhina kolju luid. Need levivad vibratsioonina ja lähevad otse sisekõrva. Kõrvaklappe ei sisestata kuulmekäiku, vaid need asetatakse kõrvaklappide kõrvale, võimaldades kandjal kuulda nii muusikat kui ka ümbritsevaid helisid – see suurendab ohutust seadme kasutamise ajal, näiteks sportimise ajal. Joyroom Openfree JR-OE2 on ergonoomilise disainiga kõrvaklapid, millel on teie privaatsuse kaitsmiseks eriti suured 16,2 mm kõlarid suunatava helijaotusega. Kõrvaklappidel on kaks mikrofoni koos ENC-mürasummutusega ja intuitiivsed nupud, et muuta teie kogemus võimalikult mugavaks. Veelgi enam, kõrvaklappidel on 600 mAh ümbris, millel on piisavalt energiat, et laadida kõrvaklappe kuni kahe täislaadimiseni, ja nende IPX5 tasemel veekindlus tagab, et need sobivad suurepäraselt nii jooksmiseks kui ka jõusaalis treenimiseks.

Joyroom/JR-OE2-Orange/11

Ergonoomiline disain

Joyroom Openfree JR-OE2-l on mugav istuvus – need on loodud istuma mugavalt kõrvaklappidele ja mitte suruma neid kokku. Neid kõrvaklappe on koos kerge disainiga väga mugav kanda, et saaksite täielikult oma ülesannetele keskenduda. Silikoonist ja ABS-ist valmistatud kõrvaklapid on puudutamisel meeldivad ega ärrita nahka.

Joyroom/JR-OE2-Orange/1

Aku mahutavus ja tööaeg

Mõlemad kõrvaklapid on varustatud 12 mAh laetavate akudega, mis võimaldavad neil 70% helitugevusega umbes 10 tundi muusikat mängida ja 5 tundi rääkida. Kõrvaklapid võivad ooterežiimis veeta 120 tundi. Kui neid on vaja laadida, sisestatakse kõrvaklapid korpusesse, mille aku mahutavus on 600mAh – sellest piisab kõrvaklappide kaheks täislaadimiseks. Kõrvaklappide ja ümbrise laadimisaeg on 1,5 tundi ning toetatud pistiku tüüp on USB-C.

Joyroom/JR-OE2-Orange/8

Pole kaableid, pole tüli

Joyroom Openfree JR-OE2 kasutab Bluetoothi versiooni 5.3 tehnoloogiat, et ühenduda selliste seadmetega nagu telefonid, sülearvutid jne, võimaldades teil unustada kaablite lahtiharutamise või nende juhusliku tõmbamise probleemi. Bluetooth annab teile liikumisvabaduse.

Joyroom/JR-OE2-Orange/9

Veekindel

Kas olete innukas jooksja, naudite rattasõitu või kuulate treenimise ajal podcaste? Fantastiline! IPX5 veekindluse reitinguga Joyroom Openfree JR-OE2 kõrvaklappidega ei pea te muretsema, et higi või kerge vihm teie kõrvaklappe kahjustab – treenige stressivabalt ja nautige muusikat, audioraamatuid ja palju muud!

Joyroom/JR-OE2-Orange/10

Moonutusteta vestlused

Joyroom Openfree JR-OE2 kõrvaklapid, millel on ENC ümbritseva mürasummutus ja DT4.0 suunatud häälrelee, pakuvad suurepärast helikvaliteeti, et saaksite igal ajal mugavalt rääkida.

Joyroom/JR-OE2-Orange/6

Määrake sisu

  • Kõrvaklapid x2
  • Juhtum
  • USB-C kaabel
  • Käsiraamat
Bränd Joyroom
seeria Openfree
Värv Oranž
Mudel JR-OE2
Bluetoothi versioon 5.3
Veekindel IPX5
Kõlar φ16,2 mm
Töövahemik 10 m
Sagedusreaktsiooni vahemik 20Hz-20KHz
Muusika kuulamise aeg 10h
Kõneaeg 5h
Ooteaeg 120h
Telefoni aku mahutavus 120 mAh
Juhtumi mahutavus 600 mAh (umbes 2 laadimistsüklit)
Laadimisaeg u. 1,5h
USB-port USB-C
Korpuse laadimise sisendvõimsus 5V-1A
Materjal ABS silikoon
Kaal 12g (üks telefonitoru), 60g (ümbris)
Omadused
Korpuse mudel
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles