Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Juhtmeta laadimisalus Choetech T555-F 15 W (must)

Juhtmeta laadimisalus Choetech T555-F 15 W (must)
Laos
  • 22.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7.66 €
Kaubamärgid Choetech
Kauba ID: 1467260
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Choetech T555-F 15 W juhtmeta laadimisalus (must)

Nautige oma nutitelefoni kiiret ja mugavat juhtmevaba laadimist. Laadimisalus Choetech T555-F annab kuni 15W võimsust ja võimaldab tänu nutikale disainile asetada telefoni kas horisontaalselt või vertikaalselt. Nii saate vabalt vaadata videoid, valmistada YouTube'i retsepte, osaleda veebikohtumistel ja palju muud! Komplekti kuulub ka võrgulaadija ja 1,2 m kaabel.

Choetek/T555-F/3

Kiire laadimine

Laadija võimaldab laadida ühilduvaid seadmeid kuni 15 W, 10 W või 7,5 W – lihtsalt ühendage see kaasasoleva adapteri abil. Toode töötab suurepäraselt paljude kuulsate brändide nutitelefonidega – ärge muretsege ühilduvusprobleemide pärast. Te ei pea isegi telefoni ümbrisest eemaldama (kuni 5 mm)! Märkus. Maksimaalse jõudluse saavutamiseks on soovitatav nutitelefon ümbrisest eemaldada. Pangakaardid, metallrõngad ja magnetpadjad segavad laadijat. Toode ei ühildu nutikelladega.

Choetek/T555-F/6

Just teile

Pakkuge kasutusmugavust. Laadija võimaldab paigutada nutitelefoni horisontaalselt või vertikaalselt – aseta see nii, nagu soovid ja naudi filmi vaatamise või videokonverentsil osalemise mugavust. Toode tagab ka kasutusohutuse. Muuhulgas on see tõhusalt kaitstud ülekuumenemise ja lühiste eest. Sisseehitatud LED-indikaator annab teavet laadija oleku kohta, tekitades pehme, madala intensiivsusega valgust – ärge muretsege, et see teid öösel häirib.

Choetek/T555-F/1

Kasti

  • Laadimisalus
  • Laadija
  • kaabel 1,2 m
Bränd Chotech
Mudel T555-F
Värv Must
Võimsus 15 W max.

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles