Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Juhtmeta laadija Toocki TWXC-YJ01 15W (must)

Juhtmeta laadija Toocki TWXC-YJ01 15W (must)
Pole laos
  • 19.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6.66 €
Kaubamärgid Toocki
Kauba ID: 1806633
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Toocki TWXC-YJ01 15 W juhtmeta laadija (must)

Laadija Toocki TWXC-YJ01 pole mitte ainult kiirlaadimisseade, vaid ka tükike vapustavat disaini. Selle kompaktne suurus, kiire laadimiskiirus ja ohutus on omadused, mida hindate iga päev. Saate nautida praktilist ja elegantset lahendust, mis kohandub teie vajadustega.

Toocki/TWXC-YJ01/1

Sujuv, kohene laadimine

Sisseehitatud puhtast vasest spiraal muudab laadimise mitte ainult kiireks, vaid ka sujuvaks. Magnetväli on stabiilsem, tagades teie seadmete turvalise laadimise ja muutes laadija kasutamise veelgi mugavamaks. Teie seadmed tõmbavad automaatselt laadija poole, muutes laadimisprotsessi lihtsamaks ja kiiremaks.

Toocki/TWXC-YJ01/2

Väike ja kaasaskantav

Toocki juhtmevaba laadija pole mitte ainult võimas, vaid ka praktiline. Selle kompaktse suuruse tõttu on seda lihtne kaasas kanda ja see sobib ideaalselt reisimiseks. Saate selle endaga kõikjale kaasa võtta, et hoida oma seadmed alati valmis.

Toocki/TWXC-YJ01/3

Ohutus on võtmetähtsusega

Laadija TWXC-YJ01 on varustatud mitmete kaitsemehhanismidega, et tagada ohutu laadimine. Nende abil saate oma seadmeid laadida, muretsemata nende seisukorra ja ohutuse pärast.

Toocki/TWXC-YJ01/4

Hoolikalt läbimõeldud disain

Toode ühendab funktsionaalsuse tööstusliku esteetikaga. Läbi läbipaistva korpuse saate imetleda magnetpooli, mis annab seadmele ainulaadse iseloomu. Veelgi enam, läbimõeldud disain teeb Toockist mitte ainult laadija, vaid ka telefonialuse. Saate oma seadet laadimise ajal vabalt kasutada, nautides erakordset vabadust.

Toocki/TWXC-YJ01/5
Tootja Toocki
Mudel TWXC-YJ01
Värv must
Võimsus 15W/10W/7,5W/5W
Omadused
Traadita sagedusala must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles