Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Juhtmeta laadija Budi 4600, 4in1, MagSafe, 15W (valge)

  • 34.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 11.66 €
Kaubamärgid Budi
Kauba ID: 1806551
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Juhtmeta laadija Budi 4600, neli-ühes, MagSafe, 15 W (valge)

Juhtmeta laadija Budi 4600 on modernsuse ja funktsionaalsuse sümbol, mis on paigutatud intrigeerivasse valgesse korpusesse. See pakub MagSafe'iga ühilduvat kiiret 15 W laadimist isegi mitme seadme jaoks samaaegselt. Selle ainulaadne modulaarne disain koos magnetelementide ja lisafunktsioonidega, nagu reguleeritav öölamp ja värvilised plaadid isikupärastamiseks, muudavad selle mitte ainult praktiliseks, vaid ka stiilseks lisandiks igasse koju või kontorisse.

Mitmekülgne MagSafe laadimine

Budi 4600 pakub tõhusat juhtmevaba laadimist 15 W MagSafe võimsusega, tagades ühilduvate seadmete kiire ja turvalise laadimise. Erinevate seadmete toega laadija on mitmekülgne ja suudab käsitseda telefone, kellasid või juhtmeta kõrvaklappe.

Modulaarne disain magnetitega

Unikaalne magnetkonstruktsioon võimaldab muuta seadme seadistusi, luua uusi konfiguratsioone vastavalt kasutaja vajadustele. Magnetid tagavad seadmetele stabiilsuse, isegi kui need on nurga all, suurendades funktsionaalsust ja ohutust.

Integreeritud öövalgusti

Budi 4600 laadija on varustatud valgustusega, mille intensiivsust saab reguleerida. Kasutades värvilisi plaate, saate saavutada huvitava efekti.

Isikupärastamine ja stiil

Pakett sisaldab 12 värvilist plaati, mida saab seadme külge kinnitada, võimaldades isikupärastamist. Elegantne valge värv ja võimalus välimust kohandada muudavad laadija sobivaks igasse interjööri.

Funktsionaalsus ja mugavus

Tänu sisseehitatud USB-C pordile ja võimalusele toimida alusena, muudab Budi 4600 seadmete kasutamise laadimise ajal lihtsaks. Filmide vaatamine või sisu sirvimine muutub lihtsamaks ja mugavamaks.

Paki sisu:

  • Laadija
  • USB-C kaabel
  • 12 värvilist tarvikut

Tehnilised andmed:

Bränd Budi
Mudel 4600
Värv Valge
Võimsus 15W
MagSafe Jah
Laadimise efektiivsus 73%
Kõrvaklappide väljund 2,5W
Telefoni väljund 15W/10W/7,5W/5W
Kella väljund 2,5W
Koguväljund max. 20W
Laadimiskaugus <8 mm
Sisendport Tüüp C
Sisend 5 V - 2,4 A, 9 V - 3 A
Omadused
Kiirlaadimise standard
Laadimisvõimsus (W) 15
Traadita sagedusala must
Ühenduse tüüp USB-C

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles