Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Juhtmeta kõrvaklapid Vipfan BE02 (valge)

Juhtmeta kõrvaklapid Vipfan BE02 (valge)
Laos
  • 26.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 9 €
Kaubamärgid Vipfan
Kauba ID: 1806576
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Juhtmeta kõrvaklapid Vipfan BE02 (valge)

Vipfan BE02 on kõrvapealsed juhtmevabad kõrvaklapid, mis kasutavad Bluetooth 5.1 tehnoloogiat, et hõlpsasti siduda teiste seadmetega. Sisseehitatud 40 mm kõlarid pakuvad suurepärast helikvaliteeti, pakkudes kuni 40 tundi pidevat naudingut. Laadimisaeg on vaid 2 tundi. Need kaasaegsed valged kõrvaklapid ühendavad ainulaadse disaini ja tehnoloogia, pakkudes fantastilisi muusikaelamusi.

Mugavad ja intuitiivsed juhtnupud

Helitugevuse reguleerimisklahvid, vaigistus ja multifunktsionaalne nupp võimaldavad hõlpsalt juhtida muusika taasesitust ja telefonikõnesid, ilma et peaksite nutitelefoni taskust välja võtma. See on kasulik funktsioon, mis suurendab kasutaja mugavust.

Heli kvaliteet

Vipfan BE02 kõrvaklapid on varustatud 40 mm kõlaritega, mis pakuvad selget ja sügavat heli. Kasutajad saavad nautida oma lemmikmuusikat, filme ja taskuhäälingusaateid kvaliteetse helina ilma häireteta. Nende kõrvaklappidega muudab iga heli kõrvadele tõeliseks naudinguks.

Lai ühilduvus

Vipfan BE02 kõrvaklappidel on nii USB Type-C kui ka minipistik sisendid, mistõttu need ühilduvad erinevate seadmetega, olenemata sellest, kas kasutate neid kodus, autos või reisil olles. Saate need hõlpsalt ühendada nutitelefoni, tahvelarvuti, sülearvuti või muude heliseadmetega.

Pikk aku eluiga

Unustage kõrvaklappide sagedane laadimine. Muljetavaldava 40-tunnise aku tööeaga Vipfan BE02 kõrvaklapid võimaldavad teil nautida lemmikmuusikat kogu päeva ja isegi kauem, ilma et oleks vaja sagedast laadimist, mistõttu on need ideaalsed sageli reisijatele.

Nutikad funktsioonid

Vipfan BE02 kõrvaklapid pakuvad võimalust aktiveerida Siri, andes teile juurdepääsu oma hääleassistendile ilma, et peaksite telefoni välja võtma.

Paki sisu:

  • Kõrvaklapid x 1
  • Kasutusjuhend x 1
  • Laadimiskaabel x 1

Bränd Vipfan
Mudel BE02
Värv Valge
Ühenduvus Bluetooth 5.1
Sagedusriba VFAN
Laadimisliides Tüüp-C
Jõuülekande ulatus 10 m
Laadimisaeg 2 tundi
Aku kestvus 40 tundi
Kõlari suurus 40 mm
Omadused
Bluetoothi versioon
Satelliidid kõrvasisesed kõrvaklapid
Traadita sagedusala valge
Veekindluse sertifikaat

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles