Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Juhtmeta kõrvaklapid Vipfan BE02 (must)

Juhtmeta kõrvaklapid Vipfan BE02 (must)
Laos
  • 24.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8.33 €
Kaubamärgid Vipfan
Kauba ID: 1806575
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Vipfan BE02 juhtmeta kõrvaklapid (must)

Vipfan BE02 on kõrvapealsed juhtmevabad kõrvaklapid, mis kasutavad Bluetooth 5.1 tehnoloogiat sujuvaks sidumiseks teiste seadmetega. Sisseehitatud 40 mm kõlarid pakuvad suurepärast helikvaliteeti, võimaldades teil nautida muusikat kuni 40 tundi. Laadimisaeg on ainult 2 tundi. Need kaasaegsed musta värvi kõrvaklapid ühendavad ainulaadse disaini ja tehnoloogia, pakkudes fantastilist muusikaelamust.

Mugavad ja intuitiivsed juhtnupud

Helitugevuse reguleerimine, vaigistamine ja multifunktsionaalne nupp muudavad muusika taasesituse ja telefonikõnede juhtimise lihtsaks, ilma et peaksite nutitelefoni taskust välja võtma.

Heli kvaliteet

Vipfan BE02 kõrvaklapid on varustatud 40 mm kõlaritega, mis tagavad selge ja sügava heli. Kasutajad saavad nautida oma lemmikmuusikat, filme ja taskuhäälingusaateid kvaliteetse heliga ilma igasuguste häireteta. Need muudavad iga heli teie kõrvadele tõeliseks naudinguks.

Lai ühilduvus

Vipfan BE02 kõrvaklappidel on nii USB Type-C kui ka minipistik sisendid, mistõttu need ühilduvad erinevate seadmetega, olenemata sellest, kas kasutate neid kodus, autos või reisil olles. Saate need hõlpsalt ühendada nutitelefoni, tahvelarvuti, sülearvuti või mõne muu heliseadmega.

Pikk aku eluiga

Unustage kõrvaklappide sagedane laadimine. Muljetavaldava 40-tunnise aku kasutusajaga Vipfan BE02 kõrvaklapid võimaldavad nautida lemmikmuusikat kogu päeva ja isegi kauem, ilma et oleks vaja pidevat laadimist, mistõttu on need ideaalsed sagedastele reisijatele.

Nutikad funktsioonid

Vipfan BE02 kõrvaklapid pakuvad võimalust aktiveerida Siri, andes teile juurdepääsu oma hääleassistendile ilma telefoni välja võtmata.

Paki sisu:

  • Kõrvaklapid x 1
  • Kasutusjuhend x 1
  • Laadimiskaabel x 1

Tehnilised andmed:

Bränd Vipfan
Mudel BE02
Värv Must
Ühenduvus Bluetooth 5.1
Sagedusvahemik VFAN
Laadimisliides Tüüp-C
Jõuülekande ulatus 10 m
Laadimisaeg 2 tundi
Aku kestvus 40 tundi
Kõlari suurus 40 mm
Omadused
Bluetoothi versioon
Satelliidid kõrvasisesed kõrvaklapid
Traadita sagedusala must
Veekindluse sertifikaat

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles