Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Juhtmeta kõrvaklapid TWS T27 (must)

  • 21.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7.33 €
Kaubamärgid QCY
Kauba ID: 1533351
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

TWS QCY T27 kõrvaklapid (mustad)

QCY T27 on juhtmevabad kõrvaklapid, mis sobivad ideaalselt igapäevaseks kasutamiseks. Need pakuvad rikkalikult üksikasjalikku heli, mis võimaldab teil oma lemmikmuusikalugusid uuesti avastada. Sisseehitatud mikrofonid ja ENC-tehnoloogia tagavad selged kõned, samas kui Bluetooth 5.3 ühenduvus võimaldab kuulata muusikat ilma viivituseta. Aku eluiga ulatub laadimisümbrisega kuni 32 tunnini ning intuitiivsed puuteplaadid muudavad kõige olulisemate funktsioonide juhtimise lihtsaks. IPX4 veekindlus võimaldab neil teiega kaasas olla mis tahes tingimustes.

12QCY/T27-must/1

Laske end kutsuda muusikalisele pidustusele

Saate oma lemmiklaulude kuulamisest veelgi rohkem naudingut! Heloekspert Helo on kõrvaklapid hoolikalt häälestanud, et pakkuda võimsaid bassi ja kristallselgeid kõrgeid helisid. See võimaldab teil täielikult muusika helidesse sukelduda, paljastades detaile, millest te pole kunagi varem kuulnud.

12QCY/T27-must/4

Tööaeg kuni 32 tundi

Kas olete teel tööle? Kas teid ootab pikk lennukisõit? Või ootab teid pikk jalutuskäik? QCY T27 on valmis teid kõikjal saatma! Kõrvaklapid võimaldavad helistada 3,5 tundi või kuni 8 tundi muusikat. Komplekti kuulub laadimisümbris, tänu millele saad nautida kõrvaklappide usaldusväärset tööd kuni 32 tundi.

12QCY/T27-must/10

Heli viivituseta

Kõrvaklappidel on uusim Bluetooth 5.3 kiip, mis vastutab stabiilsema ja kiirema ühenduse eest valitud seadmega kuni 10 meetri kaugusel. Samuti pakub see erakordselt madalat latentsust, vaid 0,068 sekundit, tagades täiusliku heli ja video sünkroonimise. Tänu sellele ei jää ükski vastane enam sinu tähelepanust ilma ja sa võidad järjekordse võidu!

12QCY/T27-must/6

Selge heli kõne ajal

Nüüd saate vabalt telefoniga rääkida, olenemata asukohast. Sisseehitatud mikrofonid salvestavad usaldusväärselt iga teie sõna. Kõrvaklappidel on ka ENC-tehnoloogia, mis summutab tõhusalt ümbritseva müra, keskendudes ainult teie häälele. Nii võite olla kindel, et teie vestluskaaslased kuulevad teid selgelt, olenemata teie asukohast.

12QCY/T27-must/7

Sobib ideaalselt kõrva

Spetsiaalselt disainitud disain võimaldab kõrvaklappidel ideaalselt sobituda teie kõrva kujuga ja pakkuda mugavust, millest unistate. Üks kõrvaklapp kaalub vaid 4,4 grammi, nii et te ei tunne nende kohalolekut muusikat kuulates pikka aega! Need on ka IPX4 veekindlad, mis tähendab, et need on higi- ja vihmakindlad. Nii et sa ei pea muretsema nende seisundi pärast intensiivse treeningu või ootamatu vihmasaju ajal!

12QCY/T27-must/3

Rohkem QCY rakendusest

Kas soovite saada veelgi rohkem funktsioone? Installige QCY rakendus – see on saadaval nii Google Play poes kui ka App Store'is! See annab teile juurdepääsu mitmetele lahedatele funktsioonidele, mis aitavad teil oma kõrvaklappe isikupärastada. Rakendus võimaldab teil muuta ekvalaiseri sätteid, kohandada puuteplaadi funktsioone, jälgida laadimise olekut, määrata kõrvaklappide asukohta ja palju muud.

12QCY/T27-must/8

Kaasas

  • kõrvaklapid
  • laadimisümbris
  • USB-C-st USB-A-sse laadimiskaabel
  • asenduskummid x3
  • kasutusjuhend
Tootja QCY
Mudel T27
Värv Must
Kõrvaklappide tüüp Kai
Konverter 6 mm
Bluetoothi versioon 5.3
Vahemik Kuni 10 m
Bluetoothi profiil HFP/A2DP/AVRCP
Aku mahutavus 380 mAh
Töötunnid Kõneaeg: 3,5 tundi
Muusika mängimise aeg: 8 tundi
Laadimisümbrisega: 32 tundi
Laadimisliides USB-C
Veekindel IPX4
Ühe toru mõõtmed 22,2 x 17,7 x 23,1 mm
Ühe toru kaal 4,4 g
Korpuse mõõdud 65,1 x 36,7 x 30,8 mm
Rakendus QCY rakendus
Ühilduvad süsteemid iOS/Android
Omadused
ANC
Bluetoothi versioon
Värv must
Veekindluse sertifikaat

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles