Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Juhtmeta kõrvaklapid TWS QCY T13x (valge)

Juhtmeta kõrvaklapid TWS QCY T13x (valge)
Laos
  • 26.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 9 €
Kaubamärgid QCY
Kauba ID: 1533353
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

TWS QCY T13x kõrvaklapid (valged)

Lülitage oma lemmiklugu sisse ja alustage oma muusikalist teekonda QCY T13x-iga kohe! Kõrvaklappidel on 7,2 mm dünaamilised draiverid, mis pakuvad sügavaid, võimsaid bassi, selgeid kõrgeid helisid ja uskumatut detailirohkust. Tuulemüra summutavate mikrofonidega võite olla kindel, et teie vestlused on erakordselt selged isegi rasketes tingimustes. Ergonoomiline disain pakub maksimaalset mugavust ja spetsiaalne QCY rakendus annab teile täieliku kontrolli sätete üle.

12QCY/T-13x-valge/6

Laske end helikvaliteeti hämmastada

Avastage oma lemmiklauludes uusi detaile ja laske end heli sügavusse sukelduda! T13x-l on dünaamilised 7,2 mm draiverid, mis pakuvad kõrgeima kvaliteediga heli. Selle tulemusel saate nautida rikkalikku bassiküllast heli ja kristallselgeid kõrgeid helisid, mis viivad teid muusikamaailma täiesti uuel viisil.

12QCY/T-13x-valge/4

Loodud vestlusteks

Nüüd saad vabalt helistada ka tänaval tuulise ilmaga või rattaga sõites! KÕRVAKLAPID on varustatud täiustatud tuulemüra vähendamisega neljakordse mikrofoniga, nii et teie hääl kõlab olenemata tingimustest alati erakordselt selge ja karge. Uuenduslik tehnoloogia blokeerib tõhusalt igasuguse müra ja häired ning seda isegi tuulekiirusel kuni 25 km/h.

12QCY/T-13x-valge/7

Veel rohkem kuulamisaega

QCY T13x ei vea sind alt pikkadel reisidel, intensiivsetel treeningutel ega päevadel, mis on täis telefonikõnesid! KÕRVAKLAPID võimaldavad ühe laadimisega helistada 4 tundi või kuulata laule kuni 8 tundi. Sellest piisab 450 muusikapala kuulamiseks või 15 filmi vaatamiseks. Kaasas on ka laadimisümbris, mis pikendab nende tööaega 30 tunnini ja nad saavad pärast 10-minutilist laadimist veel tund aega muusikat esitada.

12QCY/T-13x-valge/3

Kiirem ühendus teie seadmega

Unustage tüütu heliviivitus! KÕRVAKLAPID kasutavad Bluetoothi uusimat versiooni 5.3, mis tagab stabiilse, kohese ja usaldusväärse signaaliedastuse 10 meetri kaugusel. Siiski pole see veel kõik! QCY T13x pakub ka madalat latentsust, vaid 0,068 sekundit, nii et heli on pildiga ideaalselt sünkroonitud, mis on filmide vaatamisel või mängude mängimisel äärmiselt oluline.

12QCY/T-13x-valge/5

Ainult üks puudutus

QCY T13x kõrvaklappide kasutamine on lihtsam kui arvate! Neil on intuitiivsed puutepaneelid, mis võimaldavad kiiret juurdepääsu kõige olulisematele funktsioonidele. Kasutage neid kõnedele vastamiseks, kõnede lõpetamiseks ja tagasilükkamiseks, lugude vahetamiseks, hääleabi aktiveerimiseks ja palju muud – seda kõike ilma nutitelefoni järele sirutamata!

12QCY/T-13x-valge/2

Unenäoline mugavus

KÕRVAKLAPIDE ergonoomilise disaini tõttu sobivad need ideaalselt teie kõrva, püsides kindlalt paigal isegi füüsilise tegevuse ajal. Üks kõrvaklapp kaalub vaid 4 g, nii et te ei tunne nende kohalolekut isegi pika aja jooksul muusikat kuulates. Spetsiaalne QCY rakendus, mis on saadaval nii Google Play poes kui ka App Store'is, aitab teil KÕRVAKLAPEID isikupärastada. See annab teile kontrolli EQ sätete üle või kontrollib aku laetuse olekut.

12QCY/T-13x-valge/9

Kaasas

  • kõrvaklapid
  • laadimisümbris
  • 3 paari vahetatavaid kummipaela (1 paar kõrvaklappidel)
  • USB-C-st USB-A-sse laadimiskaabel
  • kasutusjuhend
Tootja QCY
Mudel T13x
Värv Valge
Kõrvaklappide tüüp Dockside
Andurid 7,2 mm
Bluetoothi versioon 5.3
Bluetoothi profiil HFP / A2DP / AVRCP
Vahemik Kuni 10 m
Laetava aku mahutavus 350 mAh
Tööaeg Kõneaeg: 4h
Muusika esitamise aeg: 8h
Tööaeg koos laadimisümbrisega: 30h
Laadimisaeg: umbes 2h
Laadimisliides USB-C
Veekindel IPX5
Ühe kõrvaklapi mõõdud 23,6 x 17,5 x 33,7 mm
Korpuse mõõdud 54,8 x 53,4 x 29,8 mm
Ühilduvad süsteemid iOS / Android
Rakendus QCY rakendus
Omadused
ANC Niisiis
Bluetoothi versioon 5.3
Värv must
Veekindluse sertifikaat IPX5

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles