Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Juhtmeta kõrvaklapid TWS QCY T13x (must)

Juhtmeta kõrvaklapid TWS QCY T13x (must)
Laos
  • 27.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 9.33 €
Kaubamärgid QCY
Kauba ID: 1533354
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

TWS QCY T13x kõrvaklapid (mustad)

Esitage oma lemmiklugu ja alustage oma muusikalist teekonda QCY T13x-iga kohe! KÕRVAKLAPIDEL on 7,2 mm dünaamilised draiverid, mis tagavad sügava, võimsa bassi, teravad kõrged helid ja uskumatu detailirikkuse. Mürasummutavate mikrofonide abil võite olla kindel, et teie kõned on erakordselt selged isegi rasketes tingimustes. Ergonoomiline disain tagab maksimaalse mugavuse ja spetsiaalne QCY rakendus annab teile täieliku kontrolli seadistuste üle.

12QCY/T13x-must/1

Laske end helikvaliteeti hämmastada

Avastage oma lemmiklaulude uusi detaile ja sukelduge heli sügavusse! T13x-l on 7,2 mm dünaamilised draiverid, mis pakuvad kõrgeima kvaliteediga heli. Tulemuseks on rikkalik, bassirikas heli ja kristallselged kõrged helid, mis viivad teid muusikamaailma täiesti uuel viisil.

12QCY/T13x-must/5

Loodud vestluseks

Nüüd saad vabalt helistada ka tuulise ilmaga õues või rattaga sõites! KÕRVAKLAPIDES on neli täiustatud tuulemüra vähendamisega mikrofoni, nii et teie hääl kõlab alati erakordselt selgelt ja karge olenemata tingimustest. Uuenduslik tehnoloogia blokeerib tõhusalt igasuguse müra ja häired isegi tuulekiirusel kuni 25 km/h.

12QCY/T13x-must/9

Veel rohkem kuulamisaega

QCY T13x ei vea sind alt pikkadel reisidel, intensiivsetel treeningutel ega päeva jooksul, mis on täis telefonikõnesid! KÕRVAKLAPID võimaldavad teil ilma laadimiseta helistada 4 tundi või kuulata lugusid kuni 8 tundi. Sellest piisab 450 muusikapala kuulamiseks või 15 filmi vaatamiseks. Komplekti kuulub ka laadimisümbris, mis pikendab aku eluiga kuni 30 tunnini ning peale 10-minutilist laadimist saavad nad muusikat mängida veel tund aega.

12QCY/T13x-must/4

Kiirem ühendus teie seadmega

Unustage tüütu heliviivitus! KÕRVAKLAPID kasutavad Bluetoothi uusimat versiooni 5.3, mis tagab stabiilse, hetkelise ja usaldusväärse signaaliedastuse kuni 10 meetri kaugusel. Siiski pole see veel kõik! QCY T13x pakub ka madalat latentsust, vaid 0,068 sekundit, tagades, et heli on pildiga täiuslikult sünkroonis, mis on filmide vaatamisel või mängude mängimisel äärmiselt oluline.

12QCY/T13x-must/10

Ainult üks puudutus

QCY T13x kõrvaklappide juhtimine on lihtsam kui arvate! Neil on intuitiivsed puutepaneelid, mis pakuvad kiiret juurdepääsu kõige olulisematele funktsioonidele. Kasutage neid kõnedele vastamiseks, kõnede lõpetamiseks ja tagasilükkamiseks, lugude vahetamiseks, hääleabi aktiveerimiseks ja palju muud – seda kõike ilma nutitelefoni välja tõmbamata!

12QCY/T13x-must/6

Imeline mugavus

KÕRVAKLAPIDE ergonoomiline disain võimaldab neil ideaalselt sobituda kõrvaga ja püsida kindlalt paigal ka füüsilise tegevuse ajal. Üks kõrvaklapp kaalub vaid 4g, nii et te ei tunne nende kohalolekut isegi kaua muusikat kuulates. Spetsiaalne QCY rakendus, mis on saadaval nii Google Play poes kui ka App Store'is, aitab teil KÕRVAKLAPEID isikupärastada. See võimaldab teil kontrollida ekvalaiseri sätteid või kontrollida aku laetuse olekut.

12QCY/T13x-must/9

Kaasas

  • kõrvaklapid
  • laadimisümbris
  • 3 paari vahetatavaid elastseid ribasid (1 paar kõrvaklappidel)
  • USB-C-st USB-A-sse laadimiskaabel
  • kasutusjuhend
Tootja QCY
Mudel Т13х
Värv Must
Kõrvaklappide tüüp Kai
Andurid 7,2 mm
Bluetoothi versioon 5.3
Bluetoothi profiil HFP/A2DP/AVRCP
Vahemik Kuni 10 m
Aku mahutavus 350 mAh
Töötunnid Kõneaeg: 4 tundi
Muusika mängimise aeg: 8 tundi
Tööaeg koos laadimisümbrisega: 30 tundi.
Laadimisaeg: umbes 2 tundi
Laadimisliides USB-C
Veekindel IPX5
Ühe kõrvaklapi mõõdud 23,6 x 17,5 x 33,7 mm
Korpuse mõõdud 54,8 x 53,4 x 29,8 mm
Ühilduvad süsteemid iOS/Android
Rakendus QCY rakendus
Omadused
ANC Niisiis
Bluetoothi versioon 5.3
Värv must
Veekindluse sertifikaat IPX5

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles