Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Juhtmeta kõrvaklapid TWS QCY HT07 ANC (valge)

Juhtmeta kõrvaklapid TWS QCY HT07 ANC (valge)
Laos
  • 32.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 11 €
Kaubamärgid QCY
Kauba ID: 1806673
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Juhtmeta kõrvaklapid TWS QCY HT07 ANC (valge)

Kas otsite mugavaid kõrvaklappe, mis vastavad teie vajadustele? Kuidas oleks QCY HT07-ga? See juhtmevaba mudel pakub pikka aku kasutusaega, suurepärast helikvaliteeti ja erakordset kõneselgust. Varustatud ENC-mürasummutavate mikrofonide ja 4 ANC-müravähendusrežiimiga, võimaldab teil välismaailmast eemalduda. Selle madal latentsusaeg rõõmustab ka mängijaid! Vaata, mida neil veel pakkuda on!

Fantastiline heli

Kõrge helikvaliteet on tänu 10 mm dünaamilisele biofilmi draiveritele. Need tagavad täpse heli taasesituse ning täiuslikult tasakaalustatud madalad, keskmised ja kõrged toonid. Lisaks sobivad HT07-d suurepäraselt taskuhäälingusaadete, heliraamatute või telefonikõnede kuulamiseks – vokaalheli on selge, selge ja detailne.

4 müra vähendamise režiimi

HT07 kõrvaklapid kohanduvad teiega! ANC-müravähendus võimaldab teil välismaailmaga ühenduse katkestada ja keskenduda ainult oma muusikale või taskuhäälingusaadetele! Teie käsutuses on 4 kohandatud režiimi. Siserežiim kõrvaldab tõhusalt müra, nagu vestlused, valjud telerid jne. Pendelränne ja välirežiim panevad teid unustama, et olete mürarikkal jaamas või tiheda liiklusega tänaval. Tuulevastane režiim vähendab häirivat tuulemüra, nt jooksmise ajal.

Usaldusväärne Bluetooth ühendus

Bluetoothi versioon 5.2 tagab juhtmevaba funktsionaalsuse. See tagab stabiilse, häireteta edastuse kuni 10 meetri kaugusel! Latentsustase on vaid 0,08 sekundit, mis tähendab, et saate nautida täiuslikku heli-pildi sünkroonimist! Mängige dünaamilisi mänge ja lööge oma rekordeid!

Rääkige vabalt

Mudel HT07 kasutab intelligentset algoritmi, et tagada teie telefonikõnede katkematus! Kõrvaklapid on varustatud 6 ENC mürasummutava mikrofoniga, mis jäädvustavad täpselt teie hääle, vähendades samal ajal tõhusalt välishelisid. Kas edastate Internetis? Või räägid sageli telefoniga? Teie vestluskaaslased kuulevad alati selgelt kõike, mida teil on öelda!

Treenige oma lemmikbiidi järgi

Kõrvaklapid peavad sammu ka kõige aktiivsemate kasutajatega! Nende IPX8 reiting tähendab, et nad ei karda higipiisku ega vihma, nii et saate need enesekindlalt kaasa võtta ka kõige raskematesse treeningutesse. Ärge loobuge jooksmisest isegi vihmaga? Suurepärane! Kõrvaklapid võivad teiega kaasas olla ka siis!

Pikk aku eluiga

Kas te ei kujuta ette reisi ilma muusikata? Meie ka ei saa! Seetõttu on kõrvaklapid varustatud tõhusa akuga, mis võimaldab juhtmevabalt töötada kuni 32 tundi! Olenevalt valitud režiimist saate neid kasutada umbes 4 tundi telefonikõnedeks või umbes 7-8 tundi oma lemmiklugude kuulamiseks. Laadimisümbris võimaldab kõrvaklappe 3 korda laadida.

Rohkem võimalusi rakendusega

QCY rakenduse abil saate oma kõrvaklappide toimimist isikupärastada. Millised on võimalused? Selle tasemelt saate reguleerida EQ väärtusi, heli tasakaalu ja ka puutepaneeli tööd vastavalt oma eelistustele. Rakendus ühildub Androidi ja iOS-i süsteemidega, pakkudes laialdast ühilduvust.

Täielik kasutusmugavus

See pole veel kõik eelised! Üks kõrvaklapp kaalub vaid 4,4 g, nii et isegi pikaajaline kasutamine ei tekita ebamugavust. Lisaks on õhurõhu tasakaalu tagamiseks ühendatud akustilised avad. Mida see tähendab? Erakordne mugavus ja fantastiline heli!

Komplektis kaasas

  • Kõrvaklapid
  • Laadimiskarp
  • Kaabel
  • Käsiraamat

Tootja QCY
Mudel HT07-valge
Sidumisnimi QCY ArcBuds
Bluetoothi versioon 5.2
Bluetoothi profiil HFP/A2DP/AVRCP
Ühilduvad süsteemid iOS/ Android
Vahemik 10 m
Aku kestvus 4,5 tundi kõnerežiimis/ 8 tundi taasesitusrežiimis (väljas ANC); 4 tundi kõnerežiimis / 7 tundi taasesitusrežiimis (kui ANC on sisse lülitatud)
Aku mahutavus 350 mAh
Tasud Case kaudu 3
Laadimisport USB-C
Veekindlus IPX5
Kõrvaklappide mõõtmed 24,9 x 20,3 x 25,4 mm
Korpuse mõõtmed 60,3 x 24,9 x 43,2 mm
Omadused
ANC Niisiis
Bluetoothi versioon 5.3
Traadita sagedusala must
Veekindluse sertifikaat IPX5

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles