Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Juhtmeta kõrvaklapid TWS ONIKUMA T37

Juhtmeta kõrvaklapid TWS ONIKUMA T37
Pole laos
  • 19.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6.66 €
Kaubamärgid ONIKUMA
Kauba ID: 1610765
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

TWS kõrvaklapid ONIKUMA T37

Avastage TWS ONIKUMA T37 kõrvaklappidega heli ja mugavuse uus mõõde! Tänu uuenduslikule Air Conduction tehnoloogiale edastatakse heli otse teie kõrvadesse, mis võimaldab teil nautida loomulikku heli. Need toetavad Bluetooth 5.3, mis vastutab sujuva ühenduse eest teie seadmega. Need on kerged ja kompaktsed, mistõttu on need ideaalsed reisimiseks või füüsiliseks tegevuseks.

Onikuma/T37-TWS-White/4

Uus heli ajastu

Air Conduction tehnoloogia võimaldab heli edastada otse kõrva, juhtides seda läbi ajalise luude. See tähendab, et kogete heli täiesti uuel viisil – selge, tasakaalustatud ja äärmiselt kaasahaarava. See on ideaalne lahendus aktiivsetele inimestele, kes soovivad oma lemmikmuusikat kuulates ümbritsevaga ühenduses olla.

Onikuma/T37-TWS-White/7

Stabiilne ühendus

Kas olete mures ühenduse probleemide või heliviivituste pärast? Ära ole! Kõrvaklappides on kasutatud Bluetooth 5.3 tehnoloogia uusimat versiooni, mis garanteerib stabiilsema ja kiirema ühenduse Sinu valitud seadmega. Samuti pakub see hämmastavalt madalat latentsust, vaid 85 ms. See võimaldab teil filme vaadates või mänge mängides nautida täiuslikult sünkroonitud heli ja videot.

Onikuma/T37-TWS-White/1

Kuulake muusikat ilma katkestusteta

Olenemata sellest, kas olete liikvel, liikvel või lihtsalt kodus puhkamas, ONIKUMA T37 on alati valmis pakkuma teile fantastilise kvaliteediga heli. Kõrvaklapid pakuvad kuni 10 tundi pidevat kasutamist, nii et saate nautida oma lemmikmuusikat või taskuhäälingusaateid pikka aega, muretsemata laadimise pärast. Nende laadimine ei võta teil palju aega - 2 tunni pärast on need taas kasutamiseks valmis.

Onikuma/T37-TWS-White/5
Tootja Onikuma
Mudel T37
Bluetoothi versioon 5.3
Vahemik Kuni 10 m
Helikoodekid SBK, AAK
Toimimisaeg Kuni kella 10-ni
Laadimisaeg 2 tundi
Aku mahutavus 85 mAh
Mõõtmed 98,7 x 132,9 x 47,5 mm
Omadused
ANC
Bluetoothi versioon
Satelliidid kõrvasisesed kõrvaklapid
Traadita sagedusala
Veekindluse sertifikaat

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles