Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Juhtmeta kõrvaklapid TWS ONIKUMA T35 Pink

  • 19.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6.66 €
Kaubamärgid ONIKUMA
Kauba ID: 1533020
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

ONIKUMA T35 Bluetoothi kõrvasisesed kõrvaklapid (roosad).

ONIKUMA T35 on kompaktne disainkorpusega kõrvaklapp, mis ärkab ellu RGB-palettides säravate värvidega. Seadme pinnale manustatud õrnade puutepaneelide abil on teil täielik kontroll muusika taasesituse üle – lülitage sisse, peatage, jätke lugude vahel vahele ja isegi võtke vastu või keelduge kõnedest. Kõrvaklappide sisseehitatud mikrofon, mida täiustab intelligentne mürasummutus, tagab teie hääle erakordse selguse, tagades, et teie helistaja kuuleb teid selgelt. Suurepärast kõnekvaliteeti toetab kõrvaklappide struktuuri sisse ehitatud esmaklassiline keraamiline antenn, mis tagab stabiilse suhtluse ning sujuva ja mugava kasutamise. Märkimist väärib ka see, et kõrvaklappide aku võimaldab kuni 5 tundi autonoomset tööd.

/Onikuma/T35-roosa-TWS/4

Geniaalne disain

ONIKUMA T35 kõrvaklappe eristab originaalne disain, mis on suunatud neile, kes hindavad nii esteetikat kui ka suurepärast helikvaliteeti. Kaasasolev laadimiskarp avaldab muljet dekoratiivsete detailidega, mis meenutavad õrnu pragusid. Kaane avamisel õhkub ümbrisest RGB paleti värve, andes kõrvaklappidele veelgi lõbusamaks. Valgusefektid ei mängi mitte ainult esteetilist rolli, vaid näitavad ka seadme olekut. Kõrvaklappide laadimise ajal kiirgab ümbris rohelist tuld, mis kaob, kui aku on täis laetud. Korpuse laadimise ajal meenutab õrnalt pulseeriv LED-tuli südamelöökide rütmi, luues ebatavalise visuaalse efekti. Kui ümbris saavutab maksimaalse laetuse, süttib tuli täiesti eredalt, mis näitab, et see on kasutusvalmis.

/Onikuma/T35-roosa-TWS/1

Selge heli ja sujuvad kõned

Tänu Bluetooth 5.1 tehnoloogiale ja täiustatud keraamilisele antennile on side kõrvaklappide ja seotud seadme vahel ülimalt stabiilne, tagades sujuva kasutamise ilma igasuguste häireteta. Kui avate laadimisümbrise kaane, käivituvad vasak- ja parempoolsed kõrvaklapid automaatselt ja ühenduvad, olles tööks valmis. Lihtne sidumisprotseduur hõlmab mudeli T36 kõrvaklappide otsimist oma seadmest ja ühe klõpsuga. Ja tänu intelligentse mürasummutusega sisseehitatud mikrofonile muudavad teie vestlused sujuvamaks ja selgemaks. Tehnoloogiline tugi välistab heli häired, tagades teie hääle selguse ja eristatavuse.

/Onikuma/T35-roosa-TWS/3

Kauakestev meelelahutus ja mugav laadimine

Sukelduge mängudesse, kuulake oma lemmikmuusikat ja helistage kuni viis tundi! Tänu ONIKUMA T35 kõrvaklappide sisseehitatud laetavale akule saate nautida katkematut lõbu pikka aega, kus iganes soovite. Aku jõudlus võimaldab seadet kasutada viis tundi. Seevastu kõrvaklappide kuni 10-meetrine tööulatus annab teile vabaduse liikuda ja valida oma asukohta helistades või muusikat kuulates. Võite vabalt ruumis ringi jalutada või jätta seadme käeulatusse, jätkates samal ajal vestlemist või oma lemmiklugude esitamist. See on piiramatu mugavus, mis kohandub teie elustiiliga. Kõrvaklapid on varustatud USB-C pesaga, mis tagab kiire ja mugava laadimise. Täislaadimisaeg on kuni 2 tundi, nii et saate kiiresti oma lemmikhelide ja -funktsioonide nautimise juurde tagasi pöörduda.

/Onikuma/T35-roosa-TWS/2

Ergonoomiline mugavus

ONIKUMA T35 kõrvaklapid eristuvad nende minimalistliku ja esteetilise disaini ning ergonoomiliselt kohandatud kuju poolest, mis tagavad maksimaalse mugavuse. Kasutatud kvaliteetsed materjalid tagavad mitte ainult vastupidavuse, vaid ka puhastamise lihtsuse. Kõrvaklapid säilitavad oma elegantsi ja kena välimuse pika kasutusaja jooksul, mille tulemuseks on esteetika ja praktilisuse kombinatsioon.

/Onikuma/T35-roosa-TWS/9

Paki sisu

  • ONIKUMA T35 kõrvaklapid
  • Laadimiskarp
  • USB-C kaabel
  • Käsiraamat
Ettevõte ONIKUMA
Mudel T35
Värv Roosa
Bluetoothi versioon 5.1
Helivormingud SBC, AAC
Toimimisaeg > 3h
Kõrvaklappide laadimisaeg <2h
Korpuse laadimisaeg <2h
Töövahemik > 10 m
Omadused
ANC Niisiis
Bluetoothi versioon 5.0
Tüüp kõrvasisesed kõrvaklapid
Värv must
Veekindluse sertifikaat IP54

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles