Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Juhtmeta kõrvaklapid TWS ONIKUMA T35 Must

  • 19.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6.66 €
Kaubamärgid ONIKUMA
Kauba ID: 1533019
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

ONIKUMA T35 Bluetooth-kõrvaklapid (mustad).

ONIKUMA T35 on kompaktsed kõrvaklapid, mis on varustatud taustvalgustusega korpusega, mis särab RGB värvides. Seadme puuteplaadi abil saate seadme sisse lülitada, muusikat peatada ja esitada, lugude vahel vahetada ning kõnedele vastata ja kõnesid tagasi lükata. Kõrvaklappide sisseehitatud mikrofon ja intelligentne mürasummutusfunktsioon tagavad, et teine inimene kuuleb sind selgelt. Kõrvaklappides sisalduv esmaklassiline keraamiline antenn tagab stabiilse ühenduse, muutes kõrvaklapid sujuvaks ja mugavaks. Kõrvaklappide tööaeg on kuni 5 tundi.

Onikuma/T35-must-TWS/1

Stiilne disain

ONIKUMA T35 kõrvaklapid on loodud inimestele, kes armastavad vidinaid ja head heli – kaasasoleval laadimisümbrisel on dekoratiivsed mõrakujulised vahed, mis ümbrise avamisel helendavad RGB värvides. Valgusefektid aitavad ka kasutajaga suhelda – kõrvaklappide laadimisel helendab ümbris roheliselt ja lülitub laadimise ajal välja. Korpuse laadimise ajal omakorda vilgub LED, mis meenutab südamelööke. Kui ümbris on täielikult laetud, süttib indikaator.

Onikuma/T35-must-TWS/6

Selge heli ja kõned

Kõrvaklappides oleva Bluetooth 5.1 ja keraamilise antenniga on ühendus kõrvaklappide ja seadme vahel, millega need on seotud, stabiilne, nii et saate nautida sujuvat ja häireteta kogemust. Kui avate laadimisümbrise kaane, lülituvad vasak ja parem kõrvaklapp automaatselt sisse ja paarituvad – lihtsalt leidke oma seadmest T36 kõrvaklapid ja klõpsake neil. Sisseehitatud intelligentse müravähendusmikrofoniga saate nautida sujuvat suhtlust.

Onikuma/T35-must-TWS/8

Pikk tööaeg

Mängige, kuulake muusikat, rääkige kuni viis tundi! Sisseehitatud akuga ONIKUMA T35 võimaldab teil nautida kuni 5 tundi lõbu kõikjal, kuhu lähete. Kuni 10-meetrise tööraadiusega saate rääkides või muusikat kuulates ruumis ringi kõndida või jätta seadme käeulatusest eemale ja hoida oma käed hõivatud. Kõrvaklapid on varustatud USB-C pesaga ja nende laadimisaeg on kuni 2 tundi.

Onikuma/T35-must-TWS/4

Ergonoomiline disain

ONIKUMA T35 kõrvaklappidel on minimalistlik ja korralik kuju ning ergonoomiline kuju, mis muudab need võimalikult nauditavaks. Kasutatud materjalid muudavad seadme vastupidavaks ja kergesti hooldatavaks.

Onikuma/T35-must-TWS/11

Paki sisu.

  • ONIKUMA T35 kõrvaklapid
  • Laadimiskarp
  • USB C kaabel
  • Juhtimine
Püsivara ONIKUMA
Mudel T35
Värv Must
Bluetoothi versioon 5.1
Helivormingud SBK, AAK
Toimimisaeg > 3 tundi
Kõrvaklappide laadimisaeg <2 tundi
Korpuse laadimise aeg <2 tundi
Töövahemik >10 m
Omadused
ANC Niisiis
Bluetoothi versioon 5.0
Tüüp kõrvasisesed kõrvaklapid
Värv must
Veekindluse sertifikaat IP54

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles