Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Juhtmeta kõrvaklapid TWS Foneng BL132 Air Conduction (must)

Juhtmeta kõrvaklapid TWS Foneng BL132 Air Conduction (must)
Laos
  • 22.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7.66 €
Kaubamärgid Foneng
Kauba ID: 1467702
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Foneng BL132 Air Conduction Wireless TWS kõrvaklapid (must).

Foneng BL132 abil kõlavad teie lemmiklood nagu kunagi varem! Air Conduction tehnoloogia ei paku mitte ainult loomulikku ja tasakaalustatud heli, vaid kaitseb ka teie kuulmist isegi kõrvaklappide pikaajalisel kasutamisel. Kõrvaklappide pikk tööaeg tagab, et lemmik esitusloend saadab sind tundideks ning tänu Bluetooth 5.3 toele pakuvad nad stabiilset ühendust kuni 10 meetri kaugusel.

Foneng/BL132-Must/1

Läbimõeldud lahendus

Kõrvaklapid kasutavad Air Conduction tehnoloogiat, et pakkuda erakordselt selget ja tasakaalustatud helikvaliteeti. Olenemata sellest, kas kuulate muusikat, taskuhäälingusaateid või helistate, võite olla kindel, et heli on alati tipptasemel. Lisaks minimeerib tehnoloogia kuulmiskahjustuse riski isegi kõrvaklappide pikaajalisel kasutamisel.

Foneng/BL132-Must/2

Bluetooth 5.3

Ühendusprobleemid on minevik! TWS Foneng BL132 kõrvaklapid toetavad Bluetooth 5.3 tehnoloogia uusimat versiooni, pakkudes kiiret ja stabiilset ühendust valitud seadmega kuni 10 meetri kaugusel ning väiksema energiatarbimisega. Toetatud Bluetoothi protokollid – HSP, HFP, A2DP ja AVRCP – tagavad sujuva edastuse ja ühilduvuse paljude seadmetega.

Foneng/BL132-Must/3

Veelgi rohkem mugavust

Kõrvaklappide ergonoomiline disain tagab maksimaalse mugavuse, nii et isegi pärast mitmetunnist kasutamist ei tunne kõrvad ebamugavust. Kergus ja täiuslik sobivus kõrva kujuga muudavad kõrvaklapid peaaegu märkamatuks, võimaldades neid vabalt kasutada igas olukorras – olgu siis intensiivsel treeningul, jalutuskäigul või pikal reisil.

Foneng/BL132-Must/6

Kuni 5 tundi tööd

Foneng BL132 kõrvaklappidega on teie lemmikhelid alati teiega! Sisseehitatud aku tagab kuni 4 tundi telefonikõnesid või kuni 5 tundi muusika taasesitamist. Ja kui on aeg oma kõrvaklappe laadida, võimaldab magnetiline laadimisümbris kiiresti naasta oma lemmiklugude kuulamise juurde.

Foneng/BL132-Must/9
Tootja Foneng
Mudel BL132
Värv Must
Bluetoothi versioon 5.3
Vahemik Kuni 10 m
Bluetoothi protokollid HSP, HFP, A2DP, AVRCP
Toimimisaeg 4-5 tundi
Ooteaeg kell 12
Laadimiskarpi laadimisaeg 2 tundi
Laadimisliides USB-C
Kõrvaklappide aku mahutavus 3,7 V / 25 mAh
Laadimiskorpuse aku mahutavus 3,7 V / 230 mAh
Omadused
Korpuse mudel
Värv

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles