Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Juhtmeta kõrvaklapid QCY H3 (valge)

Juhtmeta kõrvaklapid QCY H3 (valge)
Laos
  • 39.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 13.33 €
Kaubamärgid QCY
Kauba ID: 1610570
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

QCY H3 juhtmevabad kõrvaklapid (valged)

QCY H3 on juhtmevabad kõrvaklapid, mis äratavad teie lemmikmuusika ellu! Hi-Res helisertifikaat kinnitab suurepärast heli taasesitust, tagades teile täieliku rahulolu iga noodiga. Tänu 3-le VDCNN-i algoritmiga mikrofonile saate helistada isegi mürarikkas keskkonnas ning ANC-tehnoloogia sukeldub teid muusikasse, kõrvaldades häirivad mürad. Saate need edukalt ühendada korraga kahe seadmega. Nende tööaeg ulatub ühe laadimisega kuni 60 tunnini ning ergonoomiline disain tagab maksimaalse mugavuse.

12QCY/H3-valge/1

Kõrgeima kvaliteediga heli

Nautige QCY H3-ga muusikat! Dünaamiliste 40 mm draiveritega kõrvaklapid pakuvad uskumatu kvaliteediga heli. Selged kõrged helid, sügav bass ja uskumatu detailirikkus panevad teie muusika kõlama paremini kui kunagi varem. QCY H3 on ka Hi-Res Audio sertifikaadiga, mis tähendab, et need pakuvad stuudiokvaliteediga heli.

12QCY/H3-valge/5

Uuenduslik tehnoloogia

QCY kõrvaklapid on loodud vastama erinevatele kasutajate vajadustele. Tänu QCY H3 täiustatud adaptiivsele tehnoloogiale saavad need kohanduda teie kõrva struktuuri ja teie kandmisviisiga. Seejärel loovad kõrvaklapid optimaalse mürasummutuse ja korrigeerivad helikõverat, pakkudes teie individuaalsetele vajadustele kohandatud heli.

12QCY/H3-valge/8

Sina otsustad, mida kuuled

Keskendu kõige tähtsamale. QCY H3 toetab hübriidmürasummutustehnoloogiat, mis summutab tõhusalt ümbritseva müra 43 dB võrra, võimaldades teil sukelduda oma lemmikmuusika helidesse. Teie käsutuses on kuni 4 ANC-režiimi, mis sõltuvad ümbritseva keskkonna vaigistuse astmest. Nende hulgast leiate tuule vähendamise režiimi, mis sobib ideaalselt kõndimiseks või jalgrattaga sõitmiseks, ja läbipaistvuse režiimi, mis võimaldab teil hoida ühendust ümbritsevaga, ilma et peaksite kõrvaklappe ära võtma.

12QCY/H3-valge/4

Rääkige segamatult kõikjal, kus te ka poleks

Ostlema rahvarohkes kaubanduskeskuses? Või ootate rongijaamas oma rongi? Nüüd saate kõigis nendes kohtades vabalt telefoniga rääkida! QCY H3 kõrvaklappidel on kuni 3 sisseehitatud mikrofoni, mida toetab täiustatud VDCNN-algoritm, mis reguleerib automaatselt mürasummutuse taset. See tähendab, et teie sõnad salvestatakse täpselt olenemata sellest, millises keskkonnas te viibite.

12QCY/H3-valge/9

Kuulake terve päeva

QCY H3-ga saadavad teie lemmiklood teid isegi mitu päeva! Kõrvaklapid võimaldavad nautida ülipikka tööaega! Kui ANC-režiim on sisse lülitatud, saavad nad muusikat esitada 35 tundi ja väljalülitatud ANC-režiimi korral pikeneb nende tööaeg kuni 60 tunnini. Pärast umbes 2-tunnist laadimist olen taas valmis töötama!

12QCY/H3-valge/10

Kiire ja töökindel – Bluetooth 5.3 ühendus

Nautige fantastilist heli ilma viivituseta, olenemata sellest, kas mängite mänge, vaatate filme või kuulate muusikat. Kõrvaklappides on kasutatud uusimat Bluetooth 5.3 kiipi, mis tagab kiire ja stabiilse ühenduse 10m leviulatusega. Veelgi enam, mängurežiimis vähendatakse latentsusaega vaid 0,068 sekundini, mille tulemuseks on täiuslik heli ja video sünkroonimine.

12QCY/H3-valge/2

Loodud teie mugavust silmas pidades

Kuulake tundide kaupa muusikat, muretsemata ebamugavuste pärast! Kvaliteetsest sünteetilisest proteiinnahast valmistatud kõrvaklapid sobivad ideaalselt teie kõrvadega, avaldamata ebameeldivat survet. Lisaks võimaldavad sisseehitatud nupud mugavalt juhtida muusikapleierit, kõnesid või helitugevust, mis muudab QCY H3 kasutamise veelgi nauditavamaks.

12QCY/H3-valge/6

Rakenduse lisavõimalused

Avastage QCY rakendusega kõik kõrvaklappide funktsioonid! Leiate selle nii Google Play poest kui ka App Store'ist. Sellega saate reguleerida mis tahes tüüpi muusika heliseadeid, kontrollida aku laetuse olekut, leida oma kõrvaklapid või valida saadaolevate ANC-režiimide hulgast.

12QCY/H3-valge/3

Kaasas

  • kõrvaklapid
  • 3,5 mm helikaabel
  • USB-C-USB-A kaabel
  • kasutusjuhend
Tootja QCY
Mudel H3
Värv Valge
Kõrvaklappide tüüp Kõrvasisene
Andurid 40 mm
Bluetoothi versioon 5.3
Vahemik Kuni 10 m
Bluetoothi profiil A2DP / AVRCP / HFP
Ühenduse tüüp Juhtmeta ja juhtmega - 3,5 mm helikaabel
Aku mahutavus 500 mAh
Tööaeg Kuni 35 tundi (kui ANC on sisse lülitatud)
Kuni 60 tundi (väljalülitatud ANC-ga)
Laadimisaeg Umbes 2h
Laadimisliides USB-C
Kõrvaklappide mõõdud 160,2 x 81,7 x 196,8 mm
Ühilduvad süsteemid iOS / Android
Rakendus QCY rakendus
Omadused
Satelliidid Kõrva peal
Traadita sagedusala must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles