Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Juhtmeta kõrvaklapid QCY H3 (must)

Juhtmeta kõrvaklapid QCY H3 (must)
Laos
  • 41.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 14 €
Kaubamärgid QCY
Kauba ID: 1610571
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Juhtmeta kõrvaklapid QCY H3 (must)

QCY H3 – juhtmevabad kõrvaklapid, mis äratavad teie lemmikmuusika ellu! Hi-Res Audio sertifikaat kinnitab suurepärast heli taasesitust, tagades, et naudite iga nooti. 3 VDCNN-mikrofoniga saate helistada isegi mürarikkas keskkonnas, samas kui ANC-tehnoloogia sukeldab teid muusikasse, kõrvaldades samal ajal häiriva müra. Saate need edukalt ühendada korraga kahe seadmega. Nende tööaeg ulatub ühe laadimisega 60 tunnini ja ergonoomiline disain tagab maksimaalse mugavuse.

12QCY/H3-must/1

Kõrgeima kvaliteediga heli

Sukelduge muusikasse QCY H3 abil! Dünaamiliste 40 mm draiveritega kõrvaklapid pakuvad uskumatut helikvaliteeti. Selged kõrged helid, sügav bass ja uskumatult palju detaile muudavad teie muusika paremaks kui kunagi varem. QCY H3 on ka Hi-Res Audio sertifikaadiga, mis tähendab, et need pakuvad stuudiokvaliteediga heli.

12QCY/H3-must/5

Uuenduslik tehnoloogia

QCY kõrvaklapid on loodud vastama paljudele kasutajate vajadustele. Tänu QCY H3 täiustatud adaptiivsele tehnoloogiale saavad nad kohaneda teie kõrva struktuuri ja nende kandmisviisiga. Seejärel tagavad kõrvaklapid optimaalse mürasummutuse ja reguleerivad helikõverat, pakkudes teie individuaalsetele vajadustele kohandatud heli.

12QCY/H3-must/8

Sina otsustad, mida kuuled

Keskenduge kõige tähtsamale. QCY H3 sisaldab hübriidmüra summutamise tehnoloogiat, mis vähendab tõhusalt ümbritsevat müra 43 dB võrra, võimaldades teil sukelduda oma lemmikmuusika helidesse. Teie käsutuses on kuni 4 ANC-režiimi, mis erinevad sõltuvalt sellest, mil määral nad ümbritsevat heli summutavad. Nende hulka kuuluvad tuule vähendamise režiim, mis sobib ideaalselt kõndimiseks või jalgrattaga sõitmiseks, ja läbipaistvuse režiim, mis võimaldab teil olla ühenduses ümbritsevaga ilma kõrvaklappe eemaldamata.

12QCY/H3-must/4

Vestelge segamatult kõikjal, kus te ka poleks

Ostlema rahvarohkes kaubanduskeskuses? Või ootate jaamas oma rongi? Nüüd saate kõigis nendes kohtades vabalt telefoniga rääkida! QCY H3 kõrvaklappidel on kolm sisseehitatud mikrofoni, mis on varustatud täiustatud VDCNN-algoritmiga, mis reguleerib automaatselt mürasummutuse taset. See tähendab, et teie sõnad salvestatakse täpselt, olenemata sellest, millises keskkonnas te viibite.

12QCY/H3-must/9

Kuulake terve päeva

QCY H3-ga saadavad teie lemmikmeloodiad teid isegi mitu päeva! Kõrvaklapid võimaldavad nautida ülipikka tööaega! Kui ANC režiim on sisse lülitatud, saavad nad muusikat mängida 35 tundi ja väljalülitatud ANC-režiimi korral pikeneb tööaeg 60 tunnini. Pärast umbes 2-tunnist laadimist olen uuesti valmis!

12QCY/H3-must/10

Kiire ja töökindel Bluetooth 5.3 ühendus.

Nautige fantastilist ja viivituseta heli olenemata sellest, kas mängite mänge, vaatate filme või kuulate muusikat. Kõrvaklappides on kasutusel uusim Bluetooth 5.3 kiip, mis garanteerib kiire ja stabiilse ühenduse kuni 10 meetri kaugusel. Veelgi enam, mängurežiimis vähendatakse latentsust vaid 0,068 sekundini, tagades heli ja video täiusliku sünkroonimise.

12QCY/H3-must/2

Loodud teie mugavust silmas pidades

Kuulake tundide kaupa muusikat, muretsemata ebamugavuste pärast! Kõrvaklapid on valmistatud kvaliteetsest sünteetilisest proteiinnahast ja sobivad ideaalselt teie kõrvadega, tekitamata ebameeldivat survet. Lisaks võimaldavad sisseehitatud nupud mugavalt juhtida muusikapleierit, kõnesid või helitugevust, muutes QCY H3 kasutamise veelgi nauditavamaks.

12QCY/H3-must/7

Rakenduse lisafunktsioonid

Avastage kõik kõrvaklappide funktsioonid QCY rakendusega! Leiate selle nii Google Play poest kui ka App Store'ist. Sellega saate reguleerida mis tahes tüüpi muusika heliseadeid, kontrollida aku laetuse olekut, leida kõrvaklappe või valida ühe saadaolevatest ANC-režiimidest.

12QCY/H3-must/3

Kaasas

  • kõrvaklapid
  • 3,5 mm helikaabel
  • USB-C-USB-A kaabel
  • kasutusjuhend
Tootja QCY
Mudel H3
Värv Must
Kõrvaklappide tüüp Kõrvas
Andurid 40 mm
Bluetoothi versioon 5.3
Vahemik Kuni 10 m
Bluetoothi profiil A2DP/AVRCP/HFP
Ühenduse tüüp Juhtmeta ja juhtmega ühendus - 3,5 mm helikaabel.
Aku mahutavus 500 mAh
Töötunnid Kuni 35 tundi (kui ANC on lubatud)
Kuni 60 tundi (väljalülitatud ANC-ga)
Laadimisaeg Umbes 2 tundi
Laadimisliides USB-C
Kõrvaklappide suurused 160,2 x 81,7 x 196,8 mm
Ühilduvad süsteemid iOS/Android
Rakendus QCY rakendus
Omadused
Satelliidid Kõrva peal
Traadita sagedusala must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles